Web Analytics
Jocuri Video

Cele mai asteptate jocuri video (PS5, Xbox, PC) in 2024

2023 a fost un an incredibil de bun în ceea ce privește lansările de jocuri video. Dar 2024 se anunță la fel de incitant. Hai să vedem ce ne așteaptă...

Încă de la început, trebuie să recunoaștem că anul 2023 a fost unul dintre cei mai buni ani în materie de gaming. Și abia așteptăm să vedem ce ne rezervă anul 2024, care, sunt sigur că va fi un an extraordinar pentru toți fanii jocurilor video, fie că vorbim de jocuri pentru console sau PC.

Indiferent dacă vrei să supraviețuiești în peisaje postapocaliptice, să lupti prin lumi fantastice epice sau să te scufunzi în povești profunde și încurcate-, anul 2024 va aduce ceva special pentru fiecare dintre voi.

În acest articol, vom explora câteva dintre cele mai incitante și așteptate jocuri video din 2024 pentru PC și console, precum PlayStation sau Xbox. Vom trăi momente înfricoșătoare în „Stalker 2”, vom naviga pe mări cu „Skull and Bones” și vom descoperi mult mai multe lumi incredibile de jocuri.

Fiecare dintre aceste jocuri aduce ceva unic, fie prin grafică extrem de realistă, povești captivante sau gameplay care te va absorbi complet în joc. Țineți cont că această listă nu este un top, jocurile sunt listate în oridine aleatorie.

The Wolf Among Us 2

Jocuri Noi 2024 The Wolf Among Us

Așteptarea pentru The Wolf Among Us 2 a fost fără îndoială lungă, dar iată că jocul va fi în sfârșit lansat în 2024. Desfășurându-se după evenimentele primului joc, The Wolf Among Us 2 va continua cu designul episodic îndrăgit de Telltale, dar va avea și vizuale îmbunătățite și o atmosferă captivantă.

The Wolf Among Us este probabil cel mai bun joc al Telltale, deci va fi interesant să vedem ce face studioul cu povestea și personajele după atâția ani.

Prince of Persia: The Lost Crown

Jocuri Noi 2024 Prince of Persia The Lost Crown

Prince of Persia: The Lost Crown este un joc de acțiune 2.5D cu elemente Metroidvania. Jocul se va baza puternic pe acțiune, cu lupte masive împotriva boșilor din fiecare nivel și platforming rapid. Te poți aștepta să joci acest joc începînd cu data de 18 ianuarie 2024.

Avowed

Jocuri Noi 2024 Avowed

Noul RPG Avowed de la Obsidian Entertainment se pregătește să fie lansat în 2024 și se anunță a fi o experiență incredibilă. Jocul viitor se va baza pe acțiune, păstrând în același timp sistemele RPG pentru care Obsidian este cunoscut.

Așteaptă-te la lupte rapide într-o atmosferă fantastică care permite jucătorilor să arunce vraji și chiar să folosească arme pentru a învinge dușmanii și a completa misiuni. Interesant, Avowed se desfășoară și în universul Pillars of Eternity, așa cum a confirmat Obsidian.

Senua’s Saga: Hellblade II

Jocuri Noi 2024 Senuas Saga Hellblade II

Microsoft a oferit o privire extensivă asupra lui Senua’s Saga: Hellblade II în cadrul prezentării sale Xbox Games Showcase și pare mai ambițios decât era de așteptat. Este cu ușurință unul dintre cele mai bine realizate jocuri din portofoliul Microsoft, dar vizualurile nu sunt singurul lucru de așteptat în următorul proiect al Ninja Theory.

Jocul va avea și un sunet imersiv care pare să se extindă față de predecesorul său (deci ar trebui să joci cu căști, sau un sistem audio 5.1).

Tekken 8

Jocuri Noi 2024 Tekken 8

Un nou capitol în seria „Tekken” ne așteaptă la sfârșitul lunii ianuarie 2024. Cu Unreal Engine 5, Tekken 8 vizează să stabilească noi standarde în ceea ce privește grafica și tehnologia.

Trailerul din 2022 prezintă modele de personaje cu rezoluție înaltă și detalii extrem de precise, inclusiv mușchii care reacționează în concordanță cu mișcările personajelor. Un alt punct de atracție este introducerea unui mecanism de joc complet nou, numit „Heat System”.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Jocuri Noi PC 2024 Stalker 2

Ca continuare a shooter-ului popular, „Stalker 2: Heart of Chornobyl” are loc în zona postapocaliptică a zonei blocate de la Cernobîl. Destinul locului istoric relevant este literalmente în mâinile tale: alegerile tale în joc au un impact major asupra viitorului zonei.

Deosebit de atrăgătoare este susținerea oficială pentru mod-uri. Aceasta le permite tuturor jucătorilor să ajusteze și să extindă universul jocului conform propriilor lor idei. În plus, există un mod multiplayer care va fi implementat ca actualizare gratuită scurt timp după lansarea lui Stalker 2: Heart of Chornobyl.

Skull & Bones

Skull And Bones - Cerinte Sistem PC

Jocul Skull & Bones este dezvoltat de Ubisoft care te plasează în lumea captivantă a pirateriei din secolul al XVIII-lea. În acest titlu, jucătorii devin căpitani de nave și se avântă în aventuri epice pe mări nesfârșite.

Cu un sistem dinamic de vânt și vreme care influențează manevrabilitatea navelor, jucătorii trebuie să-și folosească ingeniozitatea și abilitățile strategice pentru a naviga, a ataca navele inamice și a-și întări reputația de pirat formidabil.

Pe lângă confruntările navale, jocul oferă și o lume deschisă captivantă, în care jucătorii pot explora insule exotice, pot căuta comori ascunse și pot interacționa cu diverse facțiuni pirat și nave comerciale.

În timp ce jocul se axează pe experiența multiplayer, există și o componentă de poveste pentru a oferi jucătorilor o mai mare profunzime și ocazia de a înțelege mai bine universul pirateriei și intrigile din acea perioadă.

Star Wars Outlaws

Jocuri Noi PC 2024 Stalker 2

Prezentat ca „primul joc Star Wars open-world”, Star Wars Outlaws este dezvoltat de Ubisoft Massive Entertainment, studioul cel mai cunoscut pentru munca sa la franciza The Division. În Star Wars Outlaws, jucătorii vor prelua rolul lui Kay Vess, un proscris cu un singur scop în minte: „Să încerce unul dintre cele mai mari jafuri pe care le-a văzut Outer Rim”.

Acest joc are loc între evenimentele din The Empire Strikes Back și Return of the Jedi și va include gameplay cu elemente de furt și accent pe explorare și shooting.

Suicide Squad: Kill the Justice League

Jocuri Noi 2024 Suicide Squad Kill the Justice League

Lansarea jocului „Suicide Squad: Kill the Justice League” a fost pe planul secundar timp de mai mulți ani, dar iată că 2024 ne aduce cel mai nou joc din seria Batman: Arkham a studiourilor Rocksteady, cu membrii Suicide Squad: Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang și King Shark. Jucătorii pot juca solo sau în co-op cu până la patru colegi.

Final Fantasy VII: Rebirth

Jocuri Noi 2024 Final Fantasy VII Rebirth

Saga Final Fantasy continuă cu „Final Fantasy VII: Rebirth”, o continuare a „Final Fantasy VII: Remake” lansat în 2020. Ambele se bazează pe originalul Final Fantasy VII publicat în anii ’90. „Final Fantasy VII: Rebirth” începe de unde „Final Fantasy VII: Remake” s-a încheiat, cu Cloud Strife, Aerith, Barret, Tifa și Red XIII plecând din Midgar pentru a-l urmări pe Sephiroth.

Crimson Desert

Jocuri Noi PC Xbox PlayStation 2024 Crimson Desert

„Crimson Desert” este o fantezie medievală stabilită pe continentul Pywel, care prezintă o combinație de zone geografice precum deșerturi și munți. Jucătorii vor trece prin joc ca lider al unui grup de mercenari, luptând împotriva monștrilor și a dușmanilor de tot felul. Dincolo de luptele așteptate, se adaugă și elementul surprinzător al pescuitului. Jucătorii vor avea puțin timp liber între lupte pentru a prinde pește în cursurile de apă.

Studioul Pearl Abyss prezintă „Crimson Desert” ca fiind cel mai nou din colecția lor de jocuri, după lansarea de succes a MMORPG-ului Black Desert. Stilul grafic este similar, dar „Crimson Desert” pare mai strălucitor și mai rafinat în fragmentele de gameplay apărute până acum pe Youtube. „Crimson Desert” promite să fie un alt mare joc pentru entuziaștii de fantezie să se bucure în 2024.

Elden Ring: Shadow of the Erdtree (DLC)

Jocuri noi 2024 - Elden Ring Shadow of the Erdtree

Elden Ring se numără printre cele mai bune două jocuri din seria Souls și este unul dintre jocurile mele preferate din toate timpurile. Nu doar acesta este motivul pentru care aștept cu nerăbdare lansarea DLC-ului. Chiar dacă am văzut doar o singură imagine de la Shadow of the Erdtree, pare să anticipeze exact extensia de poveste pe care mi-o doresc.

Dragon’s Dogma 2

Jocuri noi 2024 - Dragon’s Dogma 2

Dragon’s Dogma este un RPG fantastic și încă nu-mi vine să cred că continuarea va apărea deja în martie 2024. Ce ne-a arătat Capcom până acum despre joc, inclusiv bătăliile epice cu monștri și lumea de joc imensă, a fost suficient pentru a-l plasa în lista mea de cele mai așteptate jocuri ale anului 2024.

Assassin’s Creed Red

Jocuri noi 2024 - Assassin Creed Codename RED

În primul rând, acțiunea din AC Codname Red are loc în Japonia feudală. În al doilea rând, pare să ne ofere posibilitatea de a juca cu un samurai și o kunoichi (femeie ninja), alegând între două stiluri de joc. Și în al treilea rând: este pur și simplu Assassin’s Creed, o serie de jocuri care s-a impregnat în ADN-ul meu de gamer.

Rise of the Ronin

Jocuri noi 2024 - Rise of the Ronin

Ninja este un dezvoltator de jocuri video cu sediul în Japonia care a început în 1995. Principalele lor succese sunt francizele de jocuri video Dead or Alive și Ninja Gaiden. Alte lansări recente pe care probabil le-ai auzit sunt Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order, Nioh 2 și Wo Long: Fallen Dynasty.

În Rise of the Ronin vei juca în rolul unui samurai Ronin în perioada Bakumatsu din Japonia (sfârșitul secolului al XIX-lea), în timpul războiului civil japonez cunoscut sub numele de Războiul Boshin. Rise of the Ronin va fi disponibil exclusiv pe PS5 și este puțin probabil să ajungă vreodată pe Xbox sau Switch.


Ce joc aștepți cu cel mai mult interes? Ești gata să te avânți în peisaje postapocaliptice cu „S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl” sau să devii un temut pirat în „Skull & Bones”? Așteptăm cu nerăbdare să ne împărtășești opiniile și anticipațiile tale în secțiunea de comentarii!

Alex

Am explorat o varietate de genuri și am descoperit jocuri care m-au captivat cu poveștile lor complexe și personajele memorabile. Am decis să împărtășesc această pasiune cu alți entuziaști aici pe blog, unde scriu recenzii, știri, sfaturi și ghiduri pentru a-i ajuta pe cititori să se bucure la maximum de experiența lor de joc.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button