Web Analytics
Jocuri Video

Skull And Bones – Data De Lansare, Gameplay Trailer Joc

Află când va fi lansat jocul Skull and Bones pentru PlayStation 5, Xbox Series S/X, PC - amânat până acum de 8 ori.

Acum câțiva ani, în 2017, Ubisoft a anunțat cu surle și trâmbețe jocul cu pirați Skulls and Bones. Jocul promitea o mulțime de mecanici interesante, iar fanii Assassin’s Creed Black Flag se frecau pe mâini și așteptau cu nerăbdare un adevărat simulator de pirați.

La scurt timp după asta a venit prima veste proastă, compania anunțând în 2018 că amână lansarea jocului până în 2019. Ei bine, ce să vezi, în contextul pandemiei de COVID, s-a decis amânarea acestui titlu din nou.

În 2022 Ubisoft a lansat un trailer oficial în care ne dezvăluia modul de joc, și anunță o nouă dată de lansare: 8 noiembrie 2022, „at last!”. Dar ce să vezi…suntem în 2023 și jocul încă nu a fost lansat. Deoarece Ubisoft are Assassin’s Creed: Mirage pregătit pentru acest an, mă face să cred că Skull And Bones va naviga acum spre începutul anului 2024.

Modul de joc Skull and Bones este conceput pentru a te face să te simți ca un căpitan pirat de temut. În timp ce ceva de genul Sea of Thieves vă face să controlați aspectele individuale ale navei pentru a o face să funcționeze, Skull and Bones vă pune să controlați toate funcțiile navei – cum ar fi navigația, lupta și managementul echipajului. Este un fel ca secțiunile navale din Assassin’s Creed 4: Black Flag, deși cu nouă ani de iterație în spate.

Există trei tipuri de nave Skull and Bones: Navigation, Firepower și Cargo. Fiecare navă are propriile sale competențe și avantaje. Navele de navigație sunt cele mai rapide din lot, ceea ce este grozav atunci când vă deplasați pe distanțe mari; Navele de marfă vă permit să transportați mai multe resurse, perfecte pentru atunci când plecați în căutarea de pradă peste mări și țări; iar navele Firepower, desigur, oferă cel mai mare avantaj în luptă.

În timp ce așteptați lansarea oficială a jocului Skull and Bones, de ce să nu vă atrenați pentru viața de pirat cu unele dintre cele mai bune jocuri precum Sea of Thieves sau Assassin’s Creed Black Flag.

Update Decembrie 2023:

Potrivit lui Tom Henderson de la Insider Gaming, Skull & Bones este programat să fie lansat pe 16 februarie 2024. Raportul afirmă că jocul va avea și o versiune Premium cu acces anticipat, astfel încât cumpărătorii acelei ediții să poată începe aventurile lor de pirați cu trei zile mai devreme, pe 13 februarie. Ce alte beneficii vor avea acești cumpărători în cadrul acestei ediții nu este încă clar.

Ceea ce raportul nu poate dezvălui este momentul în care data de lansare a Skull & Bones va fi anunțată oficial. Cu toate acestea, sursele Insider Gaming par să sugereze că o dezvăluire a jocului la The Game Awards pe 7 decembrie pare foarte probabilă.

Vezi aici Cerintele de sistem pentru Skull and Bones

Alex

Am explorat o varietate de genuri și am descoperit jocuri care m-au captivat cu poveștile lor complexe și personajele memorabile. Am decis să împărtășesc această pasiune cu alți entuziaști aici pe blog, unde scriu recenzii, știri, sfaturi și ghiduri pentru a-i ajuta pe cititori să se bucure la maximum de experiența lor de joc.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button