Web Analytics
Jocuri Video

Forza Motorsport 2023 – O reinventare a celebrei serii de curse

Forza Motorsport reprezintă al optulea titlu din seria Forza Motorsport și al 14-lea joc Forza, începând cu lansarea Forza Motorsport original în 2005.

Forza Motorsport 2023 se pregătește să provoace Gran Turismo 7, punându-și toate cărțile pe masă și mizând pe ultima generație de console. Acest lucru a permis introducerea unor schimbări semnificative în modul în care jocul gestionează fizica, evoluția pistelor și modelarea anvelopelor.

Datorită puterii considerabil mai mari a CPU-ului noilor console, nivelul de detaliu și precizie al modelelor a crescut masiv – acesta este de 48 de ori mai detaliat decât precedentul Forza Motorsport 7 lansat în anul 2017.

Un alt aspect impresionant este schimbarea timpului și efectele meteorologice care influențează temperaturile ambientale, temperaturile suprafețelor pistelor și cantitatea de aderență disponibilă.

De asemenea, pista se va modifica în timpul cursei în funcție de uzură. Toate acestea vor fi disponibile pe toate circuitele, spre deosebire de Gran Turismo 7, care oferă aceste caracteristici doar pe anumite circuite.

Noul AI este antrenat folosind tehnici de învățare automată „machine learning techniques”, care îți va pune abilitățile de șofer la grea încercare.

Forza Motorsport va fi lansat pe Xbox Series X|S și PC pe 10 octombrie, intrând în Xbox Game Pass în aceeași zi. Pentru cei nerăbdători există opțiunea de a achiziționa o Ediție Premium sau abonații Xbox Game Pass pot achiziționa o actualizare la Ediția Premium și vor avea acces la joc cu 5 zile înainte de lansarea oficială. Cu alte cuvinte, jocul va fi disponibil din 5 octombrie.

Cu toate aceste inovații și facilități de acces, Forza Motorsport promite să cucerească inimile fanilor jocurilor cu mașini și să creeze o experiență de neuitat pentru toți pasionații de viteza. Așteptăm cu nerăbdare luna octombrie pentru a pune mâinile pe acest titlu captivant și a ne bucura de cursele de excepție.

Cumpără de pe eMag: Joc Forza Motorsport Xbox Series X

Alex

Am explorat o varietate de genuri și am descoperit jocuri care m-au captivat cu poveștile lor complexe și personajele memorabile. Am decis să împărtășesc această pasiune cu alți entuziaști aici pe blog, unde scriu recenzii, știri, sfaturi și ghiduri pentru a-i ajuta pe cititori să se bucure la maximum de experiența lor de joc.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button