Web Analytics
Jocuri VideoStiri

Star Wars Outlaws – Primul Joc Star Wars Open-World

Primele detalii despre jocul Ubisoft Open-World Star Wars. Pare cel mai bun lucru pe care l-a făcut Ubisoft în ultimii ani.

În timpul Xbox Games Showcase de duminică, Microsoft și Ubisoft au dezvăluit un trailer cinematografic pentru un nou joc Star Wars intitulat Star Wars: Outlaws. Este un joc open-world care urmează să fie lansat în 2024.

Outlaws are loc în decalajul dintre The Empire Strikes Back și Return of the Jedi. Pentru cei care nu au ținut pasul cu succesiunea poveștilor din seria Războiul Stelelor în ultima vreme, asta îi plasează pe Outlaws cam la un deceniu după Jedi: Survivor și cu câțiva ani înainte de The Mandalorian.

Personajul principal este Kay Vess, o proscrisă care caută libertatea și mijloacele de a începe o nouă viață, alături de tovarășul ei Nix. Luptă, fură și croiește-ți drumul prin sindicatele criminale ale galaxiei, în timp ce te alături celor mai căutați indivizi din galaxii.

În mijlocul haosului cauzat de ascensiunea Imperiului malefic, lumea interlopă a galaxiei a beneficiat foarte mult. Lipsa supravegherii politice a permis criminalilor să prospere, cum ar fi Pyke Syndicate și emblematicii Hutts.

Spre deosebire de seria Jedi unde trebuie să urmezi parcursul jocului dinainte stabilit, în Outlaws poți de fapt să te deplasezi oriunde folosind sărituri prin hiperspațiu către alte planete. Sună un pic ca No Man’s Sky sau Starfield.

Outlaws promite să ofere cu adevărat o nouă experiență îmtr-o lume deschisă, ceva despre care cred că seria Star Wars avea o nevoie disperată. Pentru mine este exact genul de joc Star Wars pe care mi-am dorit întotdeauna să-l văd și să-l joc.

Jocul Star Wars Outlaws este dezvoltat de Massive, filiala Ubisoft Suedia care face și Avatar: Frontiers of Pandora și va fi disponibil anul viitor pe PlayStation 5, Xbox Series X/S și PC.

Mai jos poți vizualiza și primul trailer exclusiv cu 10 minute de gameplay din jocul Star Wars Outlaws:

Alex

Am explorat o varietate de genuri și am descoperit jocuri care m-au captivat cu poveștile lor complexe și personajele memorabile. Am decis să împărtășesc această pasiune cu alți entuziaști aici pe blog, unde scriu recenzii, știri, sfaturi și ghiduri pentru a-i ajuta pe cititori să se bucure la maximum de experiența lor de joc.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button