Web Analytics
Jocuri VideoStiri

FIFA 24 (FC 24) – Data De Lansare Oficiala (PlayStation, Xbox, PC)

EA Sports FC 24 are în sfârșit are o dată de lansare. Jocul va fi lansat pe 29 septembrie 2023 acesta pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One, PC și Nintendo Switch.

Noul joc FIFA 24 (FC 24) se lansează oficial în întreaga lume vineri, 29 septembrie 2023 și se lansează pe platformele PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One, Nintendo Switch și PC Windows (Origin, Steam și Epic Games).

FIFA 23 a fost ultima colaborare a EA cu FIFA după un parteneriat de 29 de ani, ceea ce înseamnă că următorul joc al companiei nu se va numi FIFA 24, ci va fi numit EA Sports FC 24.

Unele surse au sugerat că jocul va fi lansat la începutul acestui an, dar toate dovezile pe care le avem indică faptul că este puțin probabil ca data de lansare a jocului să sufere modificări semnificative în comparație cu anii precedenți.

EA Sports FC 24 va include modurile de joc pe care le cunoaștem și le iubim cu toții: Ultimate Team, Career Mode, Pro Clubs și VOLTA. Cei care doresc să joace înainte de data oficială de lansare, pot cumpăra Ultimate Edition și pot avea acces complet la jocul Electronic Arts cu trei zile mai devreme, adică pe 26 septembrie 2023.

Ca și în cazul celorlalte jocuri FIFA, dacă precomandați jocul FC24, sunteți recompensat cu conținut bonus la lansare. Există, de asemenea, opțiunea de abonare la serviciul EA Play, care include acces gratuit la versiunea trial. Această versiune limitată de 10 ore a jocului complet poate fi jucată cu patru zile înainte de data oficială a lansării FC 24.

Anul trecut, FIFA 23 a fost lansat complet pe 30 septembrie. Noul titlu din seria rebranduită a jocurilor de fotbal urmează să fie lansat pe 29 septembrie 2023 pentru PC, Xbox, PlayStation și Nintendo Switch. După 30 de ani de titluri anuale FIFA, EAS FC 24 va marca începutul unei noi francize.

Este pregatit PC-ul tău pentru FIFA24? Vezi aici cerințele de sistem pentru FC24

Alex

Am explorat o varietate de genuri și am descoperit jocuri care m-au captivat cu poveștile lor complexe și personajele memorabile. Am decis să împărtășesc această pasiune cu alți entuziaști aici pe blog, unde scriu recenzii, știri, sfaturi și ghiduri pentru a-i ajuta pe cititori să se bucure la maximum de experiența lor de joc.

Articole Similare

Un comentariu

Back to top button