Web Analytics
Jocuri Video

Red Dead Redemption 3 (RDR3): Data de lansare si alte detalii despre joc

Ce Ne Așteaptă în Următorul Capitol Red Dead Redemption 3?

În ceea ce privește data de lansare a Red Dead Redemption 3, aceasta rămâne necunoscută și nimeni nu știe când va fi anunțată. Cu toate acestea, există multe de aflat despre acest joc viitor și în acest articol vei afla tot ce ar trebui să știi despre jocul Red Dead Redemption 3 (RDR3).

Jocul Red Dead Redemption (primul joc) a fost, fără îndoială, o capodoperă și un joc video colosal. Când Rockstar, dezvoltatorul jocului, a lansat Red Dead Redemption 2 în 2018, acesta a fost un joc aclamat de către critici și a câștigat numeroase premii prestigioase în industria jocurilor video, cum ar fi: Golden Joystick Awards 2018: „Jocul Anului”, The Game Awards 2018 „Jocul Anului”, BAFTA Games Awards 2019: „Cel mai bun joc”.

A devenit instantaneu unul dintre cele mai jucate și iubite jocuri de aventură, iar jucătorii se întreabau deja când va fi lansată următoarea ediție a lui Red Dead Redemption 3 sau RDR3. Putem noi să ne așteptăm la un posibil sequel? Dacă te-ai întrebat și tu acest lucru, iată ce informații avem până acum.

Red Dead Redemption 1

Prima ediție a jocului a fost lansată în 2010, Red Dead Redemption este un joc de acțiune-aventură dezvoltat de Rockstar San Diego, creatorii jocurilor Grand Theft Auto.

Jocul este jucat din perspectiva persoanei a a treia, permițând jucătorilor să se plimbe liber într-un mediu interactiv bazat pe vestul Statelor Unite și Mexic în timpul declinului frontierei americane din anul 1911 și urmărește povestea lui John Marston, un fost „haiduc” al vestului care, după ce soția și fiul său sunt luați ostatici de către guvern în schimbul serviciilor sale ca pistolero angajat, pornește în căutarea celor trei membri ai vechiului său banditism în fața justiției.

Red Dead Redemption 2

Partea a doua a jocului a fost apoi lansată în 2018, Red Dead Redemption 2, cu un gameplay concentrat pe povestea captivantă a lui Arthur Morgan, un alt „haiduc” al vestului și pe explorarea peisajului vast și detaliat al Americii de la sfârșitul secolului 18. În timp ce Wild West-ul se prăbușește în jurul său, Arthur Morgan trebuie să-și croiască drum printre aliați trădători, adversari puternici și propriile dileme morale.

Data de lansare a lui Red Dead Redemption 3

În anul 2018, directorul jocului și în același timp cofondator al Rockstar Games, Dan Houser, a declarat într-un interviu pentru pulbicația Vulture că ar putea lua în considerare un potențial Red Dead Redemption 3 dacă a doua ediție va fi vândută bine.

De asemenea, au menționat că compania se concentrează pe crearea Red Dead Online și, văzând că acest lucru a fost deja realizat, putem presupune că ușa pentru Red Dead Redemption 3 este acum deschisă.

Nu există o declarație oficială despre data de lansare a lui Red Dead Redemption 3, dar conform unor zvonuri, jocul va fi lansat pe piață în 2026 (după lansarea lui GTA 6).

Alex

Am explorat o varietate de genuri și am descoperit jocuri care m-au captivat cu poveștile lor complexe și personajele memorabile. Am decis să împărtășesc această pasiune cu alți entuziaști aici pe blog, unde scriu recenzii, știri, sfaturi și ghiduri pentru a-i ajuta pe cititori să se bucure la maximum de experiența lor de joc.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button