Web Analytics
Jocuri VideoStiri

Ubisoft anunță Prince of Persia: The Lost Crown (2D)

Ubisoft dezvăluie noul joc 2D Prince of Persia, The Lost Crown Primul joc nou Prince of Persia în 13 ani, ce va fi lansat în ianuarie 2024.

Ubisoft a anunțat Prince of Persia: The Lost Crown, un joc de acțiune și aventură 2D plasat într-o lume mitologică persană. Jocul le va permite jucătorilor să exploreze o varietate de medii inspirate de Mitologia persană, de la maiestuoasa Cetate a Cunoașterii până la peisajele colorate din Pădurea Hyrcanian.

Vei juca în rolul unui nou personaj, Sargon, care are o mulțime de abilități bazate pe timp și pare să fie foarte priceput la luptele rapide, cu tone de acrobații. Pornit într-o călătorie epică, Sargon se va lupta cu inamici mitici, și va fi pus la grele încercări de capcanele ascunse. Jucătorii vor avea de învins creaturi mitologice, cum ar fi Jahandar, groaznica Manticore, gardianul Cetății. Jucătorii își vor putea exprima creativitatea într-un sistem de luptă profund și antrenant pentru a declanșa combo-uri devastatoare.

Prince of Persia: The Lost Crown va fi lansat pe 18 ianuarie 2024 pe Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S și Xbox One, Amazon Luna, precum și pe Windows PC prin Epic Games Store și Ubisoft Store. Jucătorii se pot abona și la Ubisoft+ pe PC, Xbox și Amazon Luna.

Vezi aici Cerințele de sistem pentru Prince Of Persia: The Lost Crown

Alex

Am explorat o varietate de genuri și am descoperit jocuri care m-au captivat cu poveștile lor complexe și personajele memorabile. Am decis să împărtășesc această pasiune cu alți entuziaști aici pe blog, unde scriu recenzii, știri, sfaturi și ghiduri pentru a-i ajuta pe cititori să se bucure la maximum de experiența lor de joc.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button