Web Analytics
Jocuri VideoStiri

Marvel’s Spider-Man 2 va fi lansat pe 20 octombrie doar pe PS5

Unul dintre cele mai așteptate titluri exclusive pentru PlayStation, Marvel’s Spider-Man 2 primește în sfârșit o dată de lansare oficială.

Echipa Insomniac Games sunt încântați să anunțe că Marvel’s Spider-Man 2 se va lansa vineri, 20 octombrie 2023, doar pe PlayStation 5. Nu numai că au dezvăluit data lansării, dar au dezvăluit și numeroasele ediții ale jocului și unele concepte din spatele jocului.

După primirea uimitoare de către fani a jocului Marvel’s Spider-Man în 2018 și Marvel’s Spider-Man: Miles Morales în 2020, echipa a lucrat de zor în ultimii ani pentru a face din această a treia ediție a francizei, o continuarea pe care mulți jucători o așteaptă cu sufletul la gură.

Construit de la zero pentru consola PlayStation 5, Marvel’s Spider-Man 2 va debloca puterea consolei cu imagini mai bune, audio 3D și schimbare aproape instantanee a personajelor.

Precomenzile vor începe pe 16 iunie, la ora 10:00 (ora locală). Versiunea Digital Deluxe costă 79,99 USD mai mult și include un total de zece costume, două puncte de abilități suplimentare și mai multe articole în modul foto. În cele din urmă, există ediția pentru colecționari, care include un Steelbook și o statuie de 19 inchi peste conținutul versiunii Deluxe.

Alex

Am explorat o varietate de genuri și am descoperit jocuri care m-au captivat cu poveștile lor complexe și personajele memorabile. Am decis să împărtășesc această pasiune cu alți entuziaști aici pe blog, unde scriu recenzii, știri, sfaturi și ghiduri pentru a-i ajuta pe cititori să se bucure la maximum de experiența lor de joc.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button