Web Analytics
Jocuri VideoStiri

Rockstar lanseaza primul trailer oficial GTA 6, la ce ne putem astepta?!

Euforia a luat cu asalt comunitatea de gameri odată cu anunțul făcut de Rockstar despre lansarea primului trailer pentru jocul GTA 6. În acest trailer de debut pentru Grand Theft Auto VI, Rockstar prezinta în linii mari universul jocului care promite să ne captiveze încă o dată.

Odată cu revenirea în Vice City, un loc familiat pentru mulți din Grand Theft Auto: Vice City, suntem martorii prezentării a două personaje principale, oferindu-ne o perspectivă asupra vieții în acest oraș inspirat de Miami.

Acest prim trailer ne prezintă protagoniștii noului joc, peisajul din jur, inclusiv plaje, o zonă inspirată de Everglades din Florida, autostrăzi luminate, cluburi și multe altele. Oh, și există și aligatori uriași – tipic pentru Florida.

Vedeți mai jos trailerul oficial al jocului video Grand Theft Auto 6:

După cum puteți vedea din trailerul de mai sus, Grand Theft Auto se întoarce și arată mai bine ca niciodată. Trailerul începe cu prima noastră privire asupra lui Lucia, unul dintre cei doi protagoniști principali ai Grand Theft Auto VI.

Se pare că Lucia și acest protagonist masculin sunt implicați romantic într-un fel, cu Lucia spunând în trailer: „Singura modalitate prin care vom trece peste asta este să rămânem împreună, să fim o echipă. Ai încredere?”

Apoi îi vedem pe cei doi jefuind un magazin înainte ca trailerul să afișeze emblema oficială Grand Theft Auto VI alături de anul 2025, indicând anul când jocul va fi lansat oficial.

Iată și o galerie cu câteva screenshot-uri extrase din trailerul oficial:

Vezi aici posibilele cerințe de sistem pentru GTA 6.

Alex

Am explorat o varietate de genuri și am descoperit jocuri care m-au captivat cu poveștile lor complexe și personajele memorabile. Am decis să împărtășesc această pasiune cu alți entuziaști aici pe blog, unde scriu recenzii, știri, sfaturi și ghiduri pentru a-i ajuta pe cititori să se bucure la maximum de experiența lor de joc.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button