Web Analytics
Jocuri VideoStiri

GTA 6: Data De Lansare Pe PC, Xbox, PlayStation

Speculații despre data lansării jocului GTA 6 de la Rockstar.

Data de lansare a GTA 6 va fi în cursul anului fiscal 2025. Ca urmare a anunțării detaliilor de lansare a GTA 6, acțiunile Take-Two au înregistrat o creștere masivă a prețului acțiunilor de la 125,02 USD la 136,52 USD, ceea ce este un bun indiciu că investitorii văd acest lucru ca fiind o veste bună.

Voci din interiorul Rockstar spun că data de lansare a GTA 6 este încă „la doi ani distanță” și că acțiunea jocului va avea loc într-un Miami în stil Vice City, cu o protagonistă latină. Ori de câte ori se întâmplă să fie lansat, GTA este setat să consolideze statutul francizei ca fiind printre cele mai bune jocuri disponibile.

Alte zvonuri spun că jocul va fi exclusiv pentru Playstation 5 și Xbox Series X și S de la Microsoft. Având în vedere că aceste console vor fi existat de câțiva ani până la momentul lansării, este destul de credibil.

Vezi primul Trailer oficial GTA 6 lansat in Decembrie 2023.

Cu toate acestea, având în vedere că Red Dead Redemption 2 a durat mult mai puțin timp pentru a ajunge la jucătorii de PC decât GTA acum 5 ani, ar fi puțin surprinzător dacă GTA 6 nu ar fi disponibil pe PC într-un an de la lansare.

Vezi aici Cerinte De Sistem Pentru GTA 6 (Grand Theft Auto 6)

Alex

Am explorat o varietate de genuri și am descoperit jocuri care m-au captivat cu poveștile lor complexe și personajele memorabile. Am decis să împărtășesc această pasiune cu alți entuziaști aici pe blog, unde scriu recenzii, știri, sfaturi și ghiduri pentru a-i ajuta pe cititori să se bucure la maximum de experiența lor de joc.

Articole Similare

Back to top button