Web Analytics
StiriTech

PlayStation 5 Slim (PS5 Slim) a ajuns in magazine (La eMag)

PS5 Slim aduce cu sine promisiunea unei experiențe de gaming compactă, dar și câteva modificări care îți pot stârni interesul. Așadar, ce aduce nou PS5 Slim și cum se ridică la așteptările gamerilor pasionați? Cât costă, și de unde poți cumpăra noua consolă PS5 Slim în România? Citește mai departe...

Acum câteva săptămâni știrea despre o nouă versiune PlayStation 5 Slim părea departe de adevăr dar iată ca Sony s-a ținut de treabă și noua versiune de PS5 a ajuns deja în magazinele din România.

Una dintre modificările majore aduse noii console este dimensiunea redusă, care pare să fie o schimbare binevenită ținînd cont că PlayStation 5 a fost și este cea mai mare consolă de jocuri lansată până acum.

Sony afirmă că dimensiunea lui PS5 Slim a fost redus cu „mai mult de 30%”, însă la o privire atentă, constat că, totuși, este încă o consolă destul de masivă. Design-ul curburilor și contururilor noului PS5 Slim poate genera schimbări rapide de opinie, în funcție de unghiul din care este privit.

Aspectul slim pare mai rafinat decât cel al fratelui său mai mare și mai voluminos, datorită capacelor albe mai scurte, a curburii concave din partea superioară și a liniilor de separație a finisajelor strălucitoare și mat.

Consola gaming PS5 Slim Emag Pret

Unitatea de disc este amplasată destul de ciudat, ca o excrescență care iese din lateralul consolei, lipsa aripioarelor de ventilație de sus face ca spațiile să pară incomplete, iar picioarele în formă de urechi de pisică pentru a-l ține în poziție orizontală nu sunt nici ele foarte arătoase.

Consola stă vertical și fără suport, însă dacă vrei să fii mai sigur că nu se va răsturna, vei avea nevoie de suportul special, dar pentru care trebuie să plătești extra. (PS5-ul original avea un suport convertibil pentru ambele poziții, orizontală și verticală.)

Dar noul PS5 Slim are cel puțin câteva avantaje în plus față de alegerile stranii de design ale Sony – acum are 1TB de stocare internă (față de 825GB la modelul original) și două porturi USB-C frontal, în loc de un USB-C și un USB-A.

În ceea ce privește unitatea de disc detașabilă, trebuie să recunosc că Sony a făcut ușoră atașarea și detașarea acesteia, fără a avea nevoie de unelte. (Este chiar mai ușor decât adăugarea unui SSD M.2 la PS5 – ceea ce, din fericire, încă este posibil.)

În final, PlayStation 5 Slim aduce o serie de modificări și îmbunătățiri, dar și câteva decizii de design care pot părea ciudate pentru unii. Cu toate acestea, pentru pasionații de gaming, noul PS5 Slim este o provocare și o schimbare interesantă, deschizând ușa către o experiență îmbunătățită și mai completă.

Consola este disponibilă și în Romînia, pe eMag (link mai jos) la prețul de 2699 lei (varianta cu disc).

Cumpără de pe eMag: Consola PlayStation 5 (PS5) Slim

Alex

Am explorat o varietate de genuri și am descoperit jocuri care m-au captivat cu poveștile lor complexe și personajele memorabile. Am decis să împărtășesc această pasiune cu alți entuziaști aici pe blog, unde scriu recenzii, știri, sfaturi și ghiduri pentru a-i ajuta pe cititori să se bucure la maximum de experiența lor de joc.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button