Web Analytics
Jocuri Video

Assassin’s Creed Mirage – Data De Lansare, Preturi Precomanda

Jocul Assassin's Creed Mirage, data lansării oficiale, precomandă și alte știri despre joc.

Assassin’s Creed Mirage se va strecura pe rafturile magazinelor pe 12 octombrie 2023. Assassin’s Creed Mirage va fi disponibil pe PlayStation 4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S și PC.

Prima dezvăluire majoră este că Basim din Assassin’s Creed Valhalla va fi protagonistul acestui titlu. Se deschide cu el părând a fi inițiat în Frăția Asasinilor într-un ritual, înainte de a trece la o piață strălucitoare și plină de viață în noul cadru din Bagdad.

Orașul principal Bagdad va fi împărțit în patru districte, precum și o zonă mai mică în afara numită Alamut, care servește drept sediu al Asasinului. Acțiunea din joc va avea loc în jurul anului 850 d.Hr.

Am aflat de la Ubisoft Forward că femeia care povestește trailerul și asasinul care l-a recrutat pe Basim este mentorul său pe nume Roshan. Ea este o persană de 50 de ani care a scăpat de sclavie înainte de a se alătura Frăției. Deoarece jocul este plasat cu 20 de ani înainte ca Basim să apară din nou în Valhalla, știm că, oricare ar fi intriga principală a acestui joc, Basim cel puțin va supraviețui.

O altă schimbare majoră pentru Assassin’s Creed Mirage este că va fi primul titlu principal care nu va avea deloc elemente de poveste modernă. Acest lucru are sens, având în vedere că jocul a fost gândit inițial ca o expansiune DLC pentru Valhalla înainte de a fi transformat într-un titlu independent.

Odată cu o abordare mai clasică a jocului, stealth-ul și parkour au fost puternic accentuate. Se spune că ambele sisteme au fost mult îmbunătățite față de jocurile anterioare datorită noului motor grafic folosit de la Valhalla.

De asemenea, vei putea alege în ce ordine vrei să-ți asasinezi țintele. Există, de asemenea, mai multe moduri de a-ți urmări ținta, ba chiar poți mitui gardienii, poți să te furișezi pe lângă ei sau să-i confrunți direct.

Assassin’s Creed Mirage va renunța și la câteva mecanisme, cum ar fi opțiunile de gen și opțiunile de dialog. Cu toate acestea, Eagle Vision și controlul unui vultur pentru a cerceta zonele din împrejurimi ca în Assassin’s Creed Origins și Assassin’s Creed Odyssey vor reveni.

O nouă abilitate pe care o folosește Basim se numește Assassin’s Focus, care vă permite să etichetați și să asasinați mai multe ținte dintr-o singură mișcare.

Prețuri Precomandă

Lansarea oficială a fost anunțată inițial pentru 23 Octombrie 2023, dar recent Activision a venit cu o veste neașteptă și îmbucurătoare, jocul va fi lansat cu 2 săptămâni mai repede, adică pe pe 5 octombrie.

Vă puteți rezerva o copie a Assassin’s Creed Mirage, precomandând una dintre cele trei ediții ale jocului. Există ediția standard, ediția Deluxe și husa de colecție.

  • Joc Assassin’s Creed Mirage pentru PS5 – Precomandă 219,90 Lei
  • Joc Assassin’s Creed Mirage pentru PS4 – Precomandă 219,90 Lei
  • Joc Assassin’s Creed Mirage pentru XBOX SERIES / Xbox One – Precomandă 219,90 Lei
  • Joc Assassin’s Creed Mirage Deluxe Edition pentru PS5 – Precomandă 249,90 Lei
  • Joc Assassin’s Creed Mirage Deluxe Edition pentru PS4 – Precomandă 249,90 Lei
  • Joc Assassin’s Creed Mirage Deluxe Edition pentru XBOX SERIES / Xbox One – Precomandă 249,90 Lei

Cât despre cerințele de sistem pentru Assassin’s Creed Mirage, acestea sunt destul de apropiate de titlul anterior.

Alex

Am explorat o varietate de genuri și am descoperit jocuri care m-au captivat cu poveștile lor complexe și personajele memorabile. Am decis să împărtășesc această pasiune cu alți entuziaști aici pe blog, unde scriu recenzii, știri, sfaturi și ghiduri pentru a-i ajuta pe cititori să se bucure la maximum de experiența lor de joc.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button