Web Analytics
Jocuri VideoStiri

Roblox: Secret Neighbor, disponibil pentru PC și telefoanele mobile

Studioul românesc Amber lansează un joc horror pentru platforma Roblox, un spin-off al francizei Hello Neighbor.

Secret Neighbour, un spin-off al francizei Hello Neighbor, a fost dezvoltat de Amber în colaborare cu Hologryph și publisher-ul tinyBuild, și este acum disponibil pe platforma Roblox.

Povestea jocului gravitează în jurul aventurii unui grup de șase copii curajoși, care explorează cele mai înfricoșătoare colțuri ale orașului Raven Brooks în miezul nopții. Aceștia se confruntă cu provocarea de a scăpa din subsolul înspăimântător al vecinului lor, Mr. Peterson.

Secret Neighbour oferă o experiență multiplayer completă și gratuită pentru jucători, indiferent dacă se află pe PC sau pe telefoanele mobile, și în curând va fi disponibil și pe Xbox.

Trailerul jocului Secret Neighbour poate fi văzut aici:

După încheierea acțiunii, jucătorii se pot întâlni, socializa și organiza sesiuni în hub-ul Secret Neighbour, care oferă diverse moduri de interacțiune.

Fanii seriei Hello Neighbor vor fi încântați să descopere easter eggs și referințe la celelalte titluri din franciză. Hub-ul este, de asemenea, locul perfect pentru a accesa cosmeticele exclusive Hello Neighbor, pe care jucătorii le pot utiliza în întregul univers Roblox.

Echipa de dezvoltare Roblox a studioului Amber a pus la cale întreaga experiență de joc, dând naștere uneia dintre cele mai puternice colaborări din lumea gaming-ului. Cu peste 65 de milioane de utilizatori raportați zilnic în 2023, Roblox a fost platforma ideală pentru Amber de a-și aduce contribuția.

Echipa talentată de la Amber Mexic a fost responsabilă de fiecare aspect al dezvoltării jocului, de la programare și design, până la creația artei pentru a aduce Secret Neighbour la viață.

Secret Neighbour este o nouă aventură captivantă în lumea gaming-ului, care îi va ține pe vârfurile scaunelor pe toți fanii genului horror. Prin colaborarea cu Roblox, Amber a creat o experiență multiplayer de neuitat, care poate fi savurată pe diverse platforme.

Alăturați-vă celorlalți jucători în această aventură înfricoșătoare și explorați toate secretele și teroarea din Raven Brooks.

Alex

Am explorat o varietate de genuri și am descoperit jocuri care m-au captivat cu poveștile lor complexe și personajele memorabile. Am decis să împărtășesc această pasiune cu alți entuziaști aici pe blog, unde scriu recenzii, știri, sfaturi și ghiduri pentru a-i ajuta pe cititori să se bucure la maximum de experiența lor de joc.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button