Web Analytics
Jocuri Video

Call of Duty Modern Warfare 3 – Anuntat oficial de Activision

Call of Duty®: Modern Warfare® III este pregătit să redefinească peisajul gaming-ului cu povestea sa captivantă, gameplay-ul inovator și funcționalitățile multiplayer extinse.

Activision a anunțat oficial „Call of Duty: Modern Warfare III” după o campanie misterioasă de teasere și imagini cu coperata jocului Modern Warfare 3 apărute într-o campanie a unui brand de băuturi energizante, care a culminat cu evenimentul „Shadow Siege” din Warzone.

Din nou, fanii seriei Call of Duty sunt pe punctul de a fi purtați într-o lume plină de acțiune și suspans, odată cu lansarea mult așteptatului joc „Call of Duty®: Modern Warfare® III”. Într-un mișcare îndrăzneață și fără precedent, Activision aduce pentru prima dată o continuare directă în doi ani consecutivi, preluând firul epic al blockbusterului din anul precedent, „Call of Duty®: Modern Warfare® II”.

Acest nou capitol al francizei urmează să fie lansat pe 10 noiembrie 2023, dând jucătorilor posibilitatea de a continua călătoria lor în lumea Modern Warfare pentru un an nou plin de aventuri.

Campania din joc se concentrează pe Task Force 141, care se reunește pentru a-l înfrunta pe Makarov, sub comanda căpitanului Price, într-o luptă împotriva „unei amenințări supreme.” Campania este descrisă ca fiind „întunecată și realistă.”

Pe lângă misiunile tradiționale, cu un traseu mai liniar, pentru care seria este cunoscută, jocul va introduce și „Open Combat Missions” sau misiuni de luptă deschise, dacă este să traducem pe limbușoara noastră dragă. Acestea sunt menite să completeze stilul cinematografic al campaniei, oferind jucătorilor mai multe opțiuni și căi pentru a îndeplini obiectivele. Jucătorii pot alege să abordeze aceste misiuni în diferite moduri, fie să te furișezi și să te ascunzi prin boscheți pentru a evita inamicii, fie prin acțiuni directe, abuzând de armele din dotare.

În ceea ce privește modul multiplayer, jocul va fi lansat cu toate cele 16 hărți din „Modern Warfare II” din 2009, modernizate pentru „Modern Warfare III”. În plus, peste o duzină de hărți noi 6 vs. 6 vor fi adăugate în „Modern Warfare III” în timpul campaniei live-service a jocului.

Un nou mod numit „Cutthroat” va fi introdus în „Modern Warfare III” sub forma unui mod 3v3v3, deși detalii suplimentare nu au fost dezvăluite încă. Un element important de menționat este programul de „transfer” pus în aplicare de Activision pentru anul acesta. Acesta va permite transferul conținutului și achizițiilor din „Modern Warfare II” și „Warzone” din 2022 către „Modern Warfare III”.

Call of Duty Modern Warfare 3 (zombi)

Să nu uităm de modul Zombies. „Modern Warfare III” va oferi cea mai mare hartă creată vreodată. Echipa Treyarch, responsabilă pentru introducerea modului Zombies, dezvoltă această componentă pentru „Modern Warfare III”. Povestea se va desfășura în cadrul întunecat și misterios al „Dark Aether”, în cadrul universului „Modern Warfare”, oferind jucătorilor secrete noi și provocatoare.

Cu o dată de lansare stabilită pentru 10 noiembrie 2023, „Call of Duty®: Modern Warfare® 3” aduce o experiență plină de acțiune, inovații și o poveste captivantă. Jucătorii vor putea să se alăture din nou luptei împotriva amenințărilor globale, să exploreze hărți moderne și să se angajeze în aventuri multiplayer intense.

Alex

Am explorat o varietate de genuri și am descoperit jocuri care m-au captivat cu poveștile lor complexe și personajele memorabile. Am decis să împărtășesc această pasiune cu alți entuziaști aici pe blog, unde scriu recenzii, știri, sfaturi și ghiduri pentru a-i ajuta pe cititori să se bucure la maximum de experiența lor de joc.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button