Web Analytics
Jocuri VideoStiri

Call of Duty: Modern Warfare 3 Remastered „Captain Price Is Back”

Această ediție remasterizată a jocului clasic va aduce îmbunătățiri grafice semnificative, un sunet îmbunătățit și alte ajustări menite să aducă experiența de joc la standardele actuale.

Call of Duty: Modern Warfare 3 a fost lansat inițial în 2011 și a fost o continuare directă a jocului Modern Warfare 2, lansat în 2009. Presupunem că această nouă versiune va continua povestea din cea mai recentă versiune a lui Call of Duty: Modern Warfare 2, cea din 2022. Întreaga reluare a seriei Modern Warfare a fost destul de neînțeleasă, nu-i așa?

Cu câteva luni în urmă, majoritatea fanilor COD se așteptau ca un nou titlu sau o continuare a seriei Call of Duty să fie anunțat, fie că era vorba de Black Ops sau de ceva nou din partea Sledgehammer, deoarece seria a trecut de la o echipă de dezvoltare la alta începând din anii 2000.

În ciuda speculațiilor, Activision a dezvăluit în cele din urmă planurile pentru lansarea Call of Duty: Modern Warfare 3 Remastered. Această versiune remasterizată a jocului clasic din 2011 va aduce îmbunătățiri grafice semnificative, un sunet îmbunătățit și alte ajustări menite să ducă experiența de joc la standardele actuale de pe console si PC-uri.

Un cont de Twitter cu numele CoD_Perseus a distribuit în luna Iunie niște capturi de ecran presupuse cu hărți clasice remasterizate, printre care se numără Scrapyard și Terminal.

Call of Duty Modern Warfare 3 Maps

O altă informație nouă publicată voit sau din greșeală pe Twitter dezvăluie coperta jocului în care apare personajul Captain Price. Se pare că firma de băuturi energizante Monster va derula o campanie promoțională pentru joc, iar imagini cu cutiile de carton pentru băuturi au apărut pe internet.

Așa cum a fost observat pe Twitter, Algebra Sloth a găsit cutiile de băuturi în cauză:

Celebrul personaj Captain Price se întoarce pentru a continua lupta sa împotriva răului. Fanii fideli ai seriei își vor aminti cu drag de el ca fiind un lider emblematic și carismatic în lupta împotriva terorismului.

Această decizie de a lansa Modern Warfare 3 Remastered poate fi înțeleasă și ca o mișcare strategică a celor de la Activision. Cu franciza Call of Duty având o bază enormă de fani, aducerea în atenție a unor titluri clasice poate fi o modalitate excelentă de a atrage atenția asupra seriei și de a crea entuziasm pentru viitoarele lansări.

Pe de altă parte, mulți jucători se întreabă dacă acest lucru va afecta lansarea unui alt joc Call of Duty în anul următor. Chiar dacă remasterizarea Modern Warfare 3 va capta cu siguranță interesul jucătorilor, există încă dorința de a vedea noi inovații și povești captivante în universul Call of Duty.

Potrivit unor surse neoficiale, data posibilă de lansare a Modern Warfare 3 Remastered este 10 noiembrie 2023. Totuși, trebuie să ținem cont că data oficială de lansare încă nu este confirmată.

Cu toate acestea, entuziasmul nostru crește odată cu dezvăluirile făcute de Tom Henderson, un cunoscut insider în industria jocurilor video. Potrivit lui Henderson, dezvoltarea Modern Warfare 3 Remastered este încredințată studioului Sledgehammer Games, ceea ce stârnește speranțe că vom primi o experiență remarcabilă.

Rămâne de văzut cum va influența această remasterizare planurile pentru viitorul seriei Call of Duty. Cu siguranță, vom fi cu ochii pe dezvoltările viitoare și pe surprizele pe care Activision le pregătește pentru fanii seriei.

Update: Call of Duty Modern Warfare 3 – Anuntat oficial de Activision

Alex

Am explorat o varietate de genuri și am descoperit jocuri care m-au captivat cu poveștile lor complexe și personajele memorabile. Am decis să împărtășesc această pasiune cu alți entuziaști aici pe blog, unde scriu recenzii, știri, sfaturi și ghiduri pentru a-i ajuta pe cititori să se bucure la maximum de experiența lor de joc.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button