Web Analytics
Ghiduri și sfaturiJocuri Video

Remnant 2 – 10 sfaturi esențiale pentru a-ți îmbunătăți abilitățile

Ghid cu 10 sfaturi utile pentru cei care vor sa încerce noul joc Remnant 2, cu privire la arme, modurile de joc, joc în co-op și arhetipuri.

Remnant 2 este un joc captivant de supraviețuire într-o lume post-apocaliptică plină de creaturi malefice și pericole iminente. Dacă te afli la început de drum și dorești să te aventurezi în această experiență excepțională, acest ghid îți va oferi 10 sfaturi esențiale pentru a-ți îmbunătăți abilitățile și a-ți asigura supraviețuirea în acest univers ostil.

1. Alege cu înțelepciune armele

Arma pe care o folosești în Remnant 2 este crucială pentru stilul tău de joc și tipul de Arhetip pe care îl folosești pe măsură ce explorezi lumi periculoase care te așteaptă dincolo de cristale. Există mai multe arme din care poți să alegi, iar unele pot fi mai greu de găsit decât altele.

Multe dintre aceste arme se găsesc în locații prestabilite, iar unele sunt mai ușor de găsit decât altele. Unele pot fi obținute numai pe măsură ce progresezi în joc și învingi inamici puternici.

Există trei tipuri de arme pe care le poți adăuga personajului tău în Remnant 2. Există Long Gun (armă de foc lungă), Handgun (pistol) și Melee Weapon (armă albă). În funcție de personajul și stilul tău de joc, s-ar putea să te bazezi mai des pe una dintre aceste arme în luptă decât pe celelalte.

Cu toate acestea, este important să ai întotdeauna o armă în unul dintre aceste sloturi pentru a te putea apăra în orice moment.

2. Experimentează cu varietatea de arme și modurile lor

Fiecare armă are un mod special, care îți oferă abilități unice și puternice. Asigură-te că încerci diferite arme pentru a-ți găsi stilul de joc ideal. Unele arme sunt mai eficienți împotriva anumitor inamici, așa că adaptarea la situații este cheia succesului.

Pe lângă arme avem nevoie și de diferite relicve care să ne sporească abilitățile. la începutul jocului primești rapid prima ta relicvă, Inima de Dragon, care poate fi comparată cu Estus Flask din seria Dark Souls. Cu alte cuvinte, prima relicvă este un obiect de vindecare reîncărcabil care vă va fi foarte folositoare pe parcursul jocului.

Pe măsură ce jocul progresează, puteți găsi alte relicve care oferă alte bonusuri atunci când sunt folosite, cum ar fi un scut sau un avantaj de viteză.

3. Colaborează cu alți jucători în modul co-op

Remnant 2 oferă posibilitatea de a juca în co-op alături de prieteni sau alți jucători online. Aceasta nu doar că face jocul mai distractiv, dar și mai ușor, deoarece puteți lucra împreună pentru a învinge inamicii și a explora împreună lumea vastă a jocului.

Însă modul co-op nu este disponibil imediat. Mai întâi, trebuie să finalizați tutorialul înainte de a putea invita prieteni în sesiunea voastră. Deoarece lumile din Remnant 2 sunt generate aleatoriu, într-o singură incursiune nu veți descoperi toate quest-urile și boss-ii. În co-op, puteți explora împreună trei lumi diferite și, astfel, să dezvăluiți treptat mai multe secrete.

4. Comunică cu echipa ta

Dacă joci în co-op, comunicarea este esențială. Folosește chat-ul vocal sau mesajele pentru a coordona atacurile și pentru a evita în mod eficient pericolele din jurul vostru.

5. Creează-ți un caracter potrivit stilului tău de joc

În Remnant 2, puteți alege un prim caracter imediat după ce ajungeți la Stația 13: în total, sunt disponibile patru, în timp ce cei care au făcut precomandă mai pot alege și Gunslinger.

Alegerea clasei depinde în totalitate de voi, dar trebuie să știți că nu există un caracter „cel mai bun”, deoarece fiecare acoperă stiluri de joc diferite. Pentru jucătorii solo, însă, Handler este cel mai potrivit, deoarece puteți folosi însoțitorul său canin pentru a atrage agresiunea inamicilor. Dar asta doar ca o notă.

Pe parcursul jocului, puteți debloca celelalte clase și chiar să le folosiți simultan pe două. Pentru a putea folosi un nou arhetip, trebuie să obțineți elementul corespunzător. Cele patru arhetipuri de bază le puteți cumpăra destul de simplu la Stația 13, în timp ce celelalte (inclusiv Gunslinger, fără DLC) trebuie să le găsiți undeva în joc.

În total sunt 8 arhetipuri cu care poți juca: Alchemist, Challenger, Engineer, Explorer, Gunslinger, Invader, Handler, și Hunter. Combinarea a două arhetipuri vă permite să creați propriile configurații și să vă rafinați stilul de joc.

6. Echipamentul contează

Nu uita să-ți upgradezi echipamentul pe măsură ce progresezi în joc. Găsește arme și armuri mai bune pentru a face față inamicilor din ce în ce mai puternici și pentru a-ți spori șansele de supraviețuire.

7. Explorează și colectează resurse

Remnant 2 este un joc plin de secrete și recompense ascunse. Asigură-te că explorezi fiecare colț al lumii jocului și că colectezi resurse valoroase care îți vor fi de folos în luptele dificile.

8. Cunoaște-ți inamicii

Fiecare inamic are propriile sale tactici și puncte slabe. Învață să-i recunoști și să-i abordezi în mod corespunzător. Observă atent mișcările lor și găsește vulnerabilitățile pe care le poți exploata.

9. Îmbunătățește-ți abilitățile

Pe măsură ce avansezi în joc, vei câștiga experiență și vei putea debloca noi abilități și talent. Asigură-te că îți îmbunătățești abilitățile în mod regulat și alege cu înțelepciune cele mai utile pentru stilul tău de joc.

10. Nu te descuraja

Remnant 2 poate fi un joc dificil, dar nu te descuraja în fața provocărilor. Învățând din fiecare înfrângere și adaptându-ți strategiile, vei deveni un jucător mai bun și vei avea mai mult succes în bătălii.

Urmează aceste sfaturi și vei fi pregătit să explorezi și să supraviețuiești în lumea periculoasă a jocului Remnant 2. Distrează-te și bucură-te de aventură!

Dacă te gândești să incerci acest joc atunci ghidul nostru îți va fi cu siguranță util și nu uita să verifici înainte de a cumpăra jocul: Cerintele de sistem pentru Remnant 2

Alex

Am explorat o varietate de genuri și am descoperit jocuri care m-au captivat cu poveștile lor complexe și personajele memorabile. Am decis să împărtășesc această pasiune cu alți entuziaști aici pe blog, unde scriu recenzii, știri, sfaturi și ghiduri pentru a-i ajuta pe cititori să se bucure la maximum de experiența lor de joc.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button