Web Analytics
Jocuri VideoStiri

Armored Core 6: Fires of Rubicon – Detalii joc, data de lansare

Dezvoltatorul de jocuri FromSoftware a dominat discuțiile din industrie cu hitul său din 2022, Elden Ring, însă studioul continuă să se mențină în centrul atenției și în 2023, cu lansarea jocului Armored Core 6.

Armored Core 6 promite să fie un joc plin de acțiune, concentrat pe mecha-uri, fiind cel mai nou titlu dintr-o serie pe care FromSoftware o creează de peste 20 de ani, promițând fanilor o mulțime de confruntări captivante mecha contra mecha pe parcursul unei varietăți largi de niveluri, cu o cantitate și mai mare de arme din care să poată alege.

Termenul „Mecha” provine din limba japoneză și se referă la mașini sau roboți gigantici, adesea cu aspect umanoid, care sunt prezentați în jocuri video, filme, seriale TV și alte forme de media.

Aceste creații mecha pot fi controlate de piloți umani sau pot fi autonome, iar utilizările lor variază de la lupte în bătălii și explorări până la misiuni de salvare sau construcții avansate.

Conceptul de mecha a devenit un element iconic al culturii pop japoneze și a influențat semnificativ genurile science fiction și fantastice din întreaga lume.

Acum că ne-am lămurit ce e cu „mecha”, să revenim la joc și să vă prezint în primul și în primul rând trailerul:

Acțiunea din Armored Core 6 are loc într-un viitor în care omenirea a dezvoltat o civilizație interstelară. Pe planeta de frontieră Rubicon 3, a fost descoperită o substanță numită Coral, care putea fi folosită atât ca sursă de energie, cât și ca conduită de date.

Coralul ăsta reprezintă cheia progresului tehnologic al umanității, dar în schimb a provocat un eveniment cataclismic cunoscut sub numele de „Fires of Ibis”, care a cuprins planeta și sistemul stelar înconjurător în flăcări și a lăsat în urmă un contaminant letal.

Se credea că tot Coralul existent a fost consumat de dezastru. Cincizeci de ani mai târziu, însă, semne ale Coralului sunt din nou detectate pe Rubicon 3. Corporațiile se grăbesc să exploateze planeta și să controleze Coralul, fără a ține seama de costuri și daunele aduse locuitorilor, iar mercenarii vin să profite de conflict.

Aici apari tu, un pilot mercenar cu numele „C4-621”, aflat în servitutea unui gestionar infam numit Walter trimis în luptă cu promisiunea de a-ți câștiga o nouă viață prin acceptarea unor slujbe ca mercenar. După ce aterizezi ilegal pe Rubicon 3, furi licența unui mercenar decedat și preiei numele de cod: „Raven”. Și de aici începe nebunia…

Armored Core VI: Fires of Rubicon este un joc de luptă cu și între roboti bazat pe cultura japoneză mecha, dezvoltat de FromSoftware și publicat de Bandai Namco Entertainment și va fi disponibil pe PlayStation 4, PlayStation 5, Windows, Xbox One și Xbox Series X/S pe 25 august 2023.

Alex

Am explorat o varietate de genuri și am descoperit jocuri care m-au captivat cu poveștile lor complexe și personajele memorabile. Am decis să împărtășesc această pasiune cu alți entuziaști aici pe blog, unde scriu recenzii, știri, sfaturi și ghiduri pentru a-i ajuta pe cititori să se bucure la maximum de experiența lor de joc.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button