Web Analytics
Jocuri VideoStiri

Men of War 2 – Noul RTS cu Al Doilea Război Mondial

Men of War 2: Revitalizarea mult așteptată a jocului de strategie cu și despre Al Doilea Război Mondial își anunță în sfârșit data lansării.

Men of War 2, un joc RTS (Real-Time Strategy) ce are loc în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, promite să aducă un suflu nou în genul strategic, plasându-se pe linia unor titluri consacrate precum Company of Heroes 3 și Commandos 2.

După mai mulți ani de dezvoltare și întârzieri provocate de necesitatea relocării studioului ucrainean Best Way din cauza războiului, jocul este în sfârșit pregătit să fie lansat, spre bucuria fanilor, data lansării fiind chiar mai apropiată decât se așteptau mulți.

Men Of War 2 - Jocuri De Strategie PC (screen1)

Men of War 2 schimbă perspectivele luptelor FPS intense, caracteristice jocurilor precum Call of Duty 2 sau Battlefield V, optând pentru un punct de vedere mai detașat, similar cu Company of Heroes 3 sau Commandos 2. Această secvență mult așteptată propune o abordare nouă asupra unei serii ale cărei rădăcini se întind până la mijlocul anilor 2000.

Jocul oferă misiuni care se desfășoară atât pe Frontul de Vest, cât și pe cel de Est al războiului, iar complexitatea unităților, inteligența artificială a inamicilor și luptele strategice profunde sunt doar câteva dintre punctele sale forte.

Jucătorii vor avea ocazia să exploreze aceste sisteme prin intermediul a trei campanii narative care îi plasează în rolul unui lider sovietic la începutul invaziei naziste, un comandant american în Normandia și un ofițer german în retragere la sfârșitul războiului în Europa.

Men Of War 2 - Jocuri De Strategie PC (screen3)

Pe lângă acestea, Men of War 2 va include campanii „Cucerire” mai extinse, raiduri mai scurte, moduri multiplayer de la dueluri 1v1 până la confruntări grandioase 5v5 și posibilitatea de a juca campaniile narative în co-op cu grupuri de până la patru jucători. Jocul va oferi, de asemenea, un set de unelte integrat cu Steam Workshop pentru crearea și jucarea de moduri.

Dacă toate acestea sună interesant, fii pe fază pentru lansarea lui Men of War 2, programată pentru miercuri, 15 Mai 2024. În caz contrar, există multe alte opțiuni precum Men of War 2 pe care le poți explora în lista noastră cu cele mai bune jocuri de strategie pentru PC sau Cele mai bune jocuri despre Al Doilea Război Mondial.

Alex

Am explorat o varietate de genuri și am descoperit jocuri care m-au captivat cu poveștile lor complexe și personajele memorabile. Am decis să împărtășesc această pasiune cu alți entuziaști aici pe blog, unde scriu recenzii, știri, sfaturi și ghiduri pentru a-i ajuta pe cititori să se bucure la maximum de experiența lor de joc.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button