Web Analytics
Jocuri VideoStiri

GTA 6 Confirmat pentru Lansare în Toamna Anului 2025

Take-Two Interactive, compania-mamă a celor de la Rockstar Games, a confirmat oficial că GTA 6 va fi lansat în toamna anului 2025. Aceasta este o veste mult așteptată de fanii seriei. Totuși, data exactă de lansare nu a fost încă dezvăluită.

Data Lansării GTA 6 pe Console și PC

Fereastra de lansare din toamna anului 2025 înseamnă că GTA 6 ar trebui să fie disponibil între septembrie 2025 și noiembrie 2025. Este important de menționat că aceasta este o fereastră de lansare țintită și ar putea suferi modificări în funcție de evoluția lucrurilor.

Strauss Zelnick, Președintele și CEO-ul Take-Two Interactive, a declarat:

„Pe măsură ce intrăm în anul fiscal 2025 cu un impuls pozitiv, ne așteptăm să realizăm venituri nete de 5,55 până la 5,65 miliarde de dolari. Previziunea noastră reflectă restrângerea ferestrei de lansare anterior stabilite de Rockstar Games pentru Calendarul 2025 la Toamna Calendarului 2025 pentru Grand Theft Auto VI. Suntem extrem de încrezători că Rockstar Games va oferi o experiență de divertisment fără egal, iar așteptările noastre pentru impactul comercial al acestui titlu continuă să crească.”

Un alt aspect de remarcat este că perioada de lansare confirmată pentru GTA 6 este valabilă doar pentru console, și anume PlayStation 5, Xbox Series X și Xbox Series S. Detaliile oficiale privind lansarea pentru PC nu au fost încă dezvăluite.

Ce Știm Despre GTA 6

Dezvoltatorii de la Rockstar Games nu au dezvăluit multe detalii despre următoarea iterație a jocului, care este cel mai anticipat titlu al lor. Avem totuși un trailer pentru GTA 6, care ne-a introdus în povestea primului protagonist feminin din serie, Lucia, care va avea un partener de crime, Jason. Jocul ne va prezenta și iubitul oraș Vice City din anii ’80, din GTA Vice City, într-o variantă modernă.

Citește și Rockstar lanseaza primul trailer oficial GTA 6

GTA V Depășește 200 de Milioane de Copii Vândute

În alte știri, Take-Two a dezvăluit că GTA V (sau GTA 5), a atins un nou record, vânzând peste 200 de milioane de copii la nivel mondial.

Jocul a fost lansat în 2013 și a fost al doilea cel mai bine vândut joc video pentru o perioadă lungă de timp. Coroana rămâne însă deținută de Minecraft de la Microsoft, care a vândut peste 300 de milioane de copii.

GTA 5 a fost lansat pe trei generații de console de la debutul său. Acestea includ PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox 360, Xbox One și Xbox Series X/S. De asemenea, jocul este disponibil și pe PC-urile cu Windows.

Rămâneți conectați cu videogamer.ro pentru mai multe informații și actualizări despre cele mai așteptate lansări din lumea jocurilor video.

Alex

Am explorat o varietate de genuri și am descoperit jocuri care m-au captivat cu poveștile lor complexe și personajele memorabile. Am decis să împărtășesc această pasiune cu alți entuziaști aici pe blog, unde scriu recenzii, știri, sfaturi și ghiduri pentru a-i ajuta pe cititori să se bucure la maximum de experiența lor de joc.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button