Web Analytics
Cerinte SistemJocuri Video

Cerințe de sistem (PC) pentru Street Fighter 6

Află care sunt cerințele de sistem minime și recomandate pentru jocul Street Fighter 6, versiunea de PC.

Street Fighter 6, unul dintre cele mai așteptate jocuri de luptă ale anului, vine cu o serie de cerințe de sistem pentru versiunea sa de PC. În acest articol, vom explora cerințele minime și recomandate pentru a te asigura că poți experimenta jocul în toată splendoarea sa și că ești pregătit să îți împingi abilitățile de luptător virtual la maxim.

Cerințe de sistem minime:

Pentru a te bucura de Street Fighter 6, chiar și pe un PC mai modest, trebuie să îndeplinești următoarele cerințe minime:

 • Sistem de operare: Windows 10 (64 de biți)
 • Procesor: Intel Core i5-4590 sau echivalent AMD
 • Memorie RAM: 8 GB
 • Placă video: NVIDIA GeForce GTX 960 sau AMD Radeon R9 380X
 • Spațiu de stocare: 60 GB
 • Conexiune la internet pentru activarea și actualizările jocului

Aceste cerințe minime vor asigura o experiență de joc stabilă, cu o performanță decentă, pe un PC care respectă specificațiile menționate.

Cerințe de sistem recomandate:

Dacă vrei să te bucuri de Street Fighter 6 în întreaga sa splendoare și să experimentezi grafica detaliată și efectele vizuale impresionante, este recomandat să ai următoarele specificații:

 • Sistem de operare: Windows 10 (64 de biți)
 • Procesor: Intel Core i7-8700K sau echivalent AMD
 • Memorie RAM: 16 GB
 • Placă video: NVIDIA GeForce GTX 1060 sau AMD Radeon RX 480
 • Spațiu de stocare: 60 GB (SSD recomandat pentru încărcări mai rapide)
 • Conexiune la internet pentru activarea și actualizările jocului

Cu aceste cerințe recomandate, vei putea să te bucuri de Street Fighter 6 în rezoluție ridicată, cu rate de cadre fluide și detalii vizuale impresionante.

Echipa de dezvoltare Capcom a depus eforturi pentru a asigura că Street Fighter 6 este optimizat corespunzător pe diferite configurații de PC. Cu toate acestea, dacă întâmpini probleme de performanță, este recomandat să verifici dacă driver-ele plăcii video sunt actualizate la ultima versiune și să ajustezi setările grafice în funcție de capacitățile PC-ului tău.

Street Fighter 6 promite o experiență de luptă captivantă și grafică impresionantă pentru jucătorii de pe platforma PC. Cu cerințe minime accesibile și cerințe recomandate pentru o experiență de joc de calitate superioară, acest joc își va încânta fanii și va aduce o nouă dimensiune a bătăliilor virtuale.

Asigură-te că verifici specificațiile PC-ului tău și te asigură că îndeplinești cerințele pentru a te bucura de Street Fighter 6 în întreaga sa splendoare și a-ți demonstra abilitățile de luptător în cele mai intense confruntări virtuale.

Citește și Recenzie: Street Fighter 6

Alex

Am explorat o varietate de genuri și am descoperit jocuri care m-au captivat cu poveștile lor complexe și personajele memorabile. Am decis să împărtășesc această pasiune cu alți entuziaști aici pe blog, unde scriu recenzii, știri, sfaturi și ghiduri pentru a-i ajuta pe cititori să se bucure la maximum de experiența lor de joc.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button