Web Analytics
Jocuri VideoStiri

Aliens: Dark Descent – Data Lansarii, Gameplay si multe altele

Cum ar fi să fii prins pe o navă cu cel mai periculos vânător din univers? În spațiu, nimeni nu te poate auzi țipând!

Alien reprezintă una dintre cele mai îndrăgite francize din istoria filmului. Dar dacă e să vorbim de jocuri video, doar câteva au fost grozave. Alien: Isolation este cel mai recent exemplu de joc care a reușit să recreeze atmosfera și sentimentul de groază care ne-a fost servit de primul film Alien.

Totuși, la fel ca saltul de la primul film la al doilea, următorul nostru joc Alien pe care îl așteptăm pare să fie mai puțin despre groază și intenționează să ofere o doză sănătoasă de acțiune.

Aliens: Dark Descent este cel mai nou joc care ne aruncă în cuiburile Xenomorfilor. Cu toate acestea, spre deosebire de majoritatea celorlalte jocuri Alien, nu este un joc de groază și nici un shooter la persoana întâi.

Aliens Dark Descent a fost unul dintre primele jocuri prezentate în timpul Summer Game Fest 2022 și a fost prima surpriză a spectacolului despre care nimeni nu știa nimic dinainte. Trailerul începe cu un complex înzăpezit numit Tantalus Base în anul 2198, unde un soldat povestește o misiune la care echipa sa a luat parte. Ei urmau să intre într-o bază pentru a restabili comunicațiile, dar au întâmpinat o „problemă”.

Acțiunea din jocul Aliens: Dark Descent va avea loc la 19 ani după Alien 3, care a fost în 2179. Asta înseamnă că Xemomorfii s-au înmulțit ca șoboșanii în acest univers. De asemenea, știm că decorul va fi pe Moon Lethe, care este o nouă locație în franciză.

Joc Aliens Dark Descent - Gameplay

Deși trailer-ul dezvăluie doar o mică parte din gameplay, ne putem da seama despre cum se joacă Aliens: Dark Descent. În primul rând, este un shooter plasat într-un mediu izometric 3D, în care îți vei conduce echipa prin niveluri vaste pline de rute întortocheate și pline de pericole la tot pasul.

De asemenea, pare să aibă câteva elemente tactice extrem de serioase, cum ar fi moartea oricărui membru al echipei este permanentă. Gestionarea stării de sănătate și a nivelului de stres al echipei este la fel de importantă ca și atingerea obiectivelor din timpul jocului.

Tipurile de inamici vor include Facehuggers, Aliens, Pretoriens, dar și anumite facțiuni umane neprietenoase și chiar Alien Queens. După fiecare misiune, jucătorii se întorc la nava lor, Otago: un centru pentru vindecarea și recrutarea pușcașilor marini, precum și pentru cercetarea și dezvoltarea tehnologiilor noi care îmbunătățesc echipamentul.

Cu cinci clase de Marini disponibile, atribuiți un rol fiecăruia dintre pușcașii tăi și creați o echipă mai puternică pentru a explora mai departe și a lupta împotriva unui atac de creaturi emblematice Xenomorfe.

Scopul general este de a preveni ca focarul de extratereștii slinoși să părăsească Moon Lethe, care probabil va fi legat nu numai de reușirea în misiuni cheie, ci și de gestionarea resurselor în afara luptei. Aici vă puteți gestiona echipa între misiuni.

Aliens Dark Descent se va lansa pe aproape fiecare consolă modernă, inclusiv PlayStation 4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S și PC. Doar Switch-ul celor de la Nintendo este lăsat în afara acestei liste, dar este posibil ca jocul să vină în acest format mai târziu.

Aliens Dark Descent este deja disponibil pentru precomenzi pe toate platformele. În prezent, există o singură versiune, Standard Edition, care costa aproximativ 179,90 lei pe Jocurinoi.ro. Varianta pe PC este disponibilă pe Steam pentru 39,99€. Precomandarea vă va oferi acces la un set exclusiv de armură neagră pentru marinarii dvs., plus o pisică care va locui în baza dvs. de acasă.

Vezi aici Cerinte de sistem pentru Aliens Dark Descent dar și Recenzia Aliens Dark Descent

Alex

Am explorat o varietate de genuri și am descoperit jocuri care m-au captivat cu poveștile lor complexe și personajele memorabile. Am decis să împărtășesc această pasiune cu alți entuziaști aici pe blog, unde scriu recenzii, știri, sfaturi și ghiduri pentru a-i ajuta pe cititori să se bucure la maximum de experiența lor de joc.

Articole Similare

Back to top button