Web Analytics
Jocuri VideoStiri

Dragon’s Dogma 2 – Criticat de majoritatea jucătorilor pe Steam

Lansat într-un vârtej de așteptări și speranțe, "Dragon's Dogma 2" a navigat printr-un debut tumultuos pe Steam, întâmpinat de o furtună de recenzii negative. Microtranzacții contestate, probleme de optimizare și așteptări nerealizate au umbrit lansarea.

După un deceniu de așteptare și anticipare, „Dragon’s Dogma 2” a pășit în sfârșit în lumina reflectoarelor, promițând o aventură epică într-o lume vastă, plină de mistere și pericole. Acest sequel al seriei aclamate a stârnit emoții puternice în rândul comunității de gaming încă de la lansarea sa.

Însă, debutul său pe Steam a fost întâmpinat cu un val de reacții mixte, evidențiind o serie de provocări pe care jocul și dezvoltatorii săi le-au întâmpinat.

Lansarea „Dragon’s Dogma 2” a fost marcată de un rating mai degrabă negativ pe Steam, în urma a peste 13.000 de recenzii ale utilizatorilor. O proporție de doar 39% dintre aceste recenzii sunt pozitive, un început care pune sub semnul întrebării așteptările ridicate.

Unul dintre cele mai semnificative puncte de nemulțumire a fost prezența microtranzacțiilor în joc. Deși acestea vizează elemente care, în teorie, pot fi obținute relativ ușor în joc fără costuri suplimentare, existența lor a fost percepută ca o tentativă de monetizare excesivă și inutilă, deranjând jucătorii care se așteptau la o experiență completă fără costuri ascunse.

Pe lângă aceasta, optimizarea slabă a jocului a fost un alt punct de discuție. Jucătorii au raportat probleme legate de performanța tehnică, inclusiv încărcări greoaie ale procesorului și scăderi semnificative de cadre pe secundă în anumite zone mai aglomerate ale jocului. Aceste probleme tehnice au umbrit parțial calitățile intrinseci ale jocului, de la sistemul său de luptă inovativ la lumea vastă explorabilă.

Vezi aici: Cerințele de Sistem Pentru Dragon’s Dogma 2

Experiența jocului variază considerabil în funcție de configurația sistemului pe care este rulat, iar jucătorii cu hardware performant au raportat o experiență de joc mult mai fluidă și plăcută. În ciuda acestor probleme, argumentul esențial este că „Dragon’s Dogma 2” merită mai mult decât imaginea negativă cu care se confruntă la lansare, având în vedere gameplay-ul inovativ și explorarea vastă a lumii jocului.

Timpul va decide dacă „Dragon’s Dogma 2” va reuși să-și sculpteze propriul său destin glorios în analele istoriei jocurilor video. Deși provocările inițiale pot părea uneori copleșitoare, determinarea dezvoltatorilor de a îmbunătăți și a răspunde feedback-ului jucătorilor poate transforma un joc controversat într-un titlu de succes și iubit de comunitate.

Alex

Am explorat o varietate de genuri și am descoperit jocuri care m-au captivat cu poveștile lor complexe și personajele memorabile. Am decis să împărtășesc această pasiune cu alți entuziaști aici pe blog, unde scriu recenzii, știri, sfaturi și ghiduri pentru a-i ajuta pe cititori să se bucure la maximum de experiența lor de joc.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button