Web Analytics
Jocuri VideoStiri

Starfield – Data lansării, ultimele știri și modul de joc

Jocul Starfield, RPG-ul spațial al Bethesda va fi lansat în toamna anului 2023 pe PC si Xbox.

Dupa ce jocul Starfield a celor de la Bethesda Game Studios a suferit o primă amânare anul trecut, iată că acum avem o dată oficială de lansare, și anume 6 Septembrie 2023. Să vă mai spun ca pe 6 este și ziua mea? Ei bine acum știți ce cadou să-mi luați (cu tot cu Xbox ar fi de preferat). 🙂

Starfield este joc RPG plin de acțiune dezvoltat de Bethesda Game Studios, creatorii unor titluri populare precum seria The Elder Scrolls și seria Fallout. Acțiunea jocului Starfield este plasată în spațiu și permite jucătorilor să exploreze un mediu deschis în interiorul galaxiei Calea Lactee.

Jocul oferă un amestec de sisteme planetare, oferind o experiență vastă și captivantă. Jucătorii au capacitatea de a traversa și de a interacționa cu o varietate de planete, luni și stații spațiale de-a lungul jocului.

Starfield joc PC Xbox

Povestea începe în anul 2330 într-un colț al Căii Lactee numit „The Settled Systems”, o zonă care a fost parțial colonizată de oameni. Cu aproximativ 20 de ani înainte de începerea poveștii, a avut loc un război civil sângeros între două facțiuni rivale numite United Colonies și Freestar Collective.

În Starfield veți avea o gamă largă de nave cu care să vă deplasați în diferitele misuni dar de asemenea vei putea proiecta popria navă în cele mai mici detalii. Folosind instrumentele de construcție ale jocului, veți putea plasa și personaliza module individuale de la diferiți producători de nave, fiecare cu propriile atribute de performanță.

O altă caracteristică notabilă a Starfield este capacitatea de a comuta între perspectiva la persoana întâi și la persoana a treia în orice moment în timpul jocului. Acest lucru oferă jucătorilor flexibilitate în modul în care experimentează jocul și se interacționează cu lumea lui.

Starfield este un joc exclusiv pentru PC și Xbox Series X|S și va fi disponibil pe Game Pass din prima zi a lansării sale. Rămâne de văzut dacă versiuni pentru alte platforme vor apărea în viitor, dar, eu tind să cred că acest titlu va rămâne exclusiv pentru dispozitivele Microsoft.

Vezi: Cerinte de sistem pentru Starfield

Alex

Am explorat o varietate de genuri și am descoperit jocuri care m-au captivat cu poveștile lor complexe și personajele memorabile. Am decis să împărtășesc această pasiune cu alți entuziaști aici pe blog, unde scriu recenzii, știri, sfaturi și ghiduri pentru a-i ajuta pe cititori să se bucure la maximum de experiența lor de joc.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button