Web Analytics
Jocuri Video

Senua’s Saga: Hellblade 2 – Detalii despre joc si cerinte de sistem (PC)

Senua’s Saga: Hellblade 2 este acum disponibil pe PC și Xbox Series X/S, inclusiv pe Game Pass.

Continuarea mult așteptată, Senua’s Saga: Hellblade 2, a ajuns în sfârșit pe Xbox Series X/S și PC, aducând cu sine o nouă aventură înfricoșătoare și fascinantă.

Ca un fan al primei părți, am fost nerăbdător să mă cufund din nou în lumea complexă și tulburătoare a Senuaei, să descopăr noile îmbunătățiri grafice, sistemul de luptă reînnoit și provocările noi din joc.

În acest articol, voi detalia tot ce trebuie să știți despre lansarea Hellblade 2, inclusiv cerințele de sistem și caracteristicile cheie ale jocului.

Senua’s Saga: Hellblade 2 este un joc de acțiune-aventură în care controlezi pe Senua, o războinică ce își croiește drum prin Islanda. Asemenea primului joc, vei rezolva puzzle-uri, vei experimenta lumea Senuaei prin ochii și gândurile ei.

Jocul devine înfricoșător cu vocile interioare ale Senuaei care acționează ca prieteni ciudați și obstacole înșelătoare pe parcursul călătoriei sale.

În plus, Hellblade 2 are loc în Islanda dură și neiertătoare din secolul al 10-lea. Dezvoltatorii s-au inspirat profund din bogata mitologie și cultură nordică pentru a crea setarea și atmosfera.

Senua Saga Hellblade 2 Gameplay Poveste

Cerințe PC pentru Senua’s Saga: Hellblade 2

Pentru a juca jocul, este necesar un procesor și un sistem de operare pe 64 de biți. Cerințele minime includ un procesor Intel i5-8400 sau AMD Ryzen 5 2600, 16 GB de RAM și o placă grafică precum Nvidia GTX 1070, AMD RX 5700 sau Intel Arc A580, cu 70 GB de spațiu disponibil pe un SSD.

Pentru o experiență optimă, specificațiile recomandate includ un procesor Intel i7-10700K sau AMD Ryzen 5 5600X, 16 GB de RAM și o placă grafică precum Nvidia RTX 3080, AMD RX 6800 XT sau Intel Arc A770, de asemenea cu 70 GB de spațiu SSD.

În ciuda închiderilor recente de studiouri de către Microsoft, Ninja Theory pare să fie în siguranță. Un raport de la Windows Central confirmă că studioul are două proiecte în dezvoltare, pe lângă Hellblade 2.

Unul este proiectul anunțat anterior, Project Mara, axat pe teroarea mentală ancorată în realitate. Celălalt titlu, încă neanunțat, a fost deja aprobat de Microsoft.

Alex

Am explorat o varietate de genuri și am descoperit jocuri care m-au captivat cu poveștile lor complexe și personajele memorabile. Am decis să împărtășesc această pasiune cu alți entuziaști aici pe blog, unde scriu recenzii, știri, sfaturi și ghiduri pentru a-i ajuta pe cititori să se bucure la maximum de experiența lor de joc.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button