Web Analytics
Jocuri Video

Borderlands 4 – Data de lansare, si alte detalii despre joc

În comunitatea gaming-ului, întrebarea majoră care se pune este dacă Gearbox Software lucrează la Borderlands 4. Cu finalizarea Tiny Tina’s Wonderlands, următoarea întrebare logică este dacă Borderlands 4 este în dezvoltare.

În acest articol, voi prezenta tot ce trebuie să știi despre următorul capitol al acestei francize.

Președintele Gearbox Enterprises, Randy Pitchford, a confirmat de fapt că noul joc Borderlands 4 este în dezvoltare în studioul lor. A declarat că lucrează la lucruri uimitoare și că caută oameni talentați pentru a-i ajuta să creeze următorul joc Borderlands.

Randy Pitchford a menționat că noul Unreal Engine 5 este construit pentru un nou tip de joc Borderlands de generație viitoare.

Borderlands 3 și Tiny Tina’s Wonderlands au fost exclusivități Epic Games Store pentru PC în perioada lansării lor. Este posibil ca acest lucru să se întâmple din nou cu Borderlands 4 și ca jocul să fie lansat câteva luni mai târziu și pe Steam.

Cum alte lansări de jocuri noi renunță deja la generația anterioară de console. Prin urmare, cred că Borderlands 4 nu va fi disponibil pe PlayStation 4 și Xbox One.

Borderlands 4 va fi lansat pe toate platformele majore, inclusiv PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC.

Dacă aș specula, cred că am putea vedea lansarea Borderlands 4 în T3 al anului 2024.

Alex

Am explorat o varietate de genuri și am descoperit jocuri care m-au captivat cu poveștile lor complexe și personajele memorabile. Am decis să împărtășesc această pasiune cu alți entuziaști aici pe blog, unde scriu recenzii, știri, sfaturi și ghiduri pentru a-i ajuta pe cititori să se bucure la maximum de experiența lor de joc.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button