Web Analytics
Stiri

The Last Of Us 2 Remastered Anuntat Pentru PS5 (Data de lansare)

Naughty Dog a anunțat oficial The Last of Us Part 2 Remastered, cu o dată de lansare confirmată pentru 19 ianuarie 2024.

Anunțul oficial vine la scurt timp după ce unii jucători din mediul online au observat apariția titlului jocului în baza de date a magazinului Sony PlayStation, alimentând speculațiile în mod frenetic.

The Last of Us Part 2 Remastered nu va fi oferit ca o actualizare gratuită pentru PS5. Va fi lansat ca un joc complet nou (împreună cu o ediție specială fizică), deși fanii care deja dețin TLOU 2 pe PS4 pot face upgrade digital pentru 10 dolari.

Această re-lansare de la începutul anului 2024 are ca punct principal noul mod de joc No Return. Descriindu-se ca o experiență de supraviețuire roguelike, jucătorii se vor regăsi într-un șir de confruntări cu lupte aleatorii, fiecare personaj din joc având trăsături și stiluri de joc unice.

Fiecare rundă de No Return se va sfârși inevitabil într-un sfârșit crud al personajului, dar vei putea debloca recompense de progres care influențează jocurile ulterioare.

Din ce am putut observa, aceasta va fi o experiență strict solo și, deși poate nu este modul multiplayer online în stilul Faction 2.0 pe care fanii continuă să-l ceară cu insistență, No Return pare a fi o reîmpachetare inteligentă a celor mai bune elemente de gameplay ale TLOU 2.

Există și un alt mod de joc, care permite supraviețuitorilor să organizeze propriile lor sesiuni de jam-uri post-apocaliptice în Guitar Free Play.

Ce mai pot să se aștepte fanii când The Last of Us Part 2 Remastered va fi lansat?

Ei bine, jocul beneficiază de o serie de avantaje cheie acum că rulează nativ pe PlayStation 5. Potrivit Naughty Dog, această versiune îmbunătățită oferă suport nativ pentru 4K, suport pentru televizoarele care susțin VRR, rezoluția texturilor mărită, distanțe îmbunătățite ale nivelului de detaliu, calitate îmbunătățită a umbrelor, și alte îmbunătățiri.

Controlerul DualSense al PS5-ului va ajuta de asemenea să mărească imersiunea datorită feedback-ului haptic inteligent și funcțiilor de trăgaci adaptive, cu o gamă chiar mai largă de opțiuni de accesibilitate pentru cei care au nevoie de ele.

Alex

Am explorat o varietate de genuri și am descoperit jocuri care m-au captivat cu poveștile lor complexe și personajele memorabile. Am decis să împărtășesc această pasiune cu alți entuziaști aici pe blog, unde scriu recenzii, știri, sfaturi și ghiduri pentru a-i ajuta pe cititori să se bucure la maximum de experiența lor de joc.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button