Web Analytics
Jocuri VideoStiri

NFS Most Wanted Remake ar putea fi lansat in 2024

În lumea jocurilor video, un remake poate fi întotdeauna o veste entuziasmantă pentru fanii titlurilor mai vechi. Și acum, există indicii că unul dintre cele mai populare jocuri de curse, Need for Speed: Most Wanted, va primi propria sa versiune remake.

Acest lucru a fost dezvăluit public înainte de orice anunț oficial din partea EA, dacă este să dăm crezare unui tweet șters acum. Simone Bailly, care interpretează partenerul sergentului Cross în titlul original, a declarat: „Remake-ul Need for Speed: Most Wanted va fi lansat în 2024.

În mod interesant, acesta a menționat că lucrează la înregistrările vocale pentru „Most Wanted” într-o discuție despre proiectele sale curente. Această remarcă a stârnit rapid speculații cu privire la posibilitatea existenței unui remake pentru celebrul joc de curse cu mașini „tunărite”.

Lansat inițial în 2005, Need for Speed: Most Wanted a fost primit cu entuziasm de către jucători și a devenit unul dintre cele mai apreciate jocuri din seria Need for Speed. Cu o poveste captivantă și o experiență de conducere intensă, jocul a atras milioane de fani în întreaga lume.

Alex

Am explorat o varietate de genuri și am descoperit jocuri care m-au captivat cu poveștile lor complexe și personajele memorabile. Am decis să împărtășesc această pasiune cu alți entuziaști aici pe blog, unde scriu recenzii, știri, sfaturi și ghiduri pentru a-i ajuta pe cititori să se bucure la maximum de experiența lor de joc.

Articole Similare

Back to top button