Web Analytics
StiriTech

Versiunea Nvidia DLSS 3.5 disponibila pentru toata seria RTX

Noua versiune DLSS 3.5 de la Nvidia funcționează pe toate GPU-urile RTX pentru a îmbunătăți calitatea ray tracing-ului.

Nvidia va lansa DLSS 3.5 în această toamnă, cu o nouă tehnică AI-powered Ray Reconstruction concepută pentru a îmbunătăți calitatea ray tracing. Spre deosebire de Frame Generation din DLSS 3, care era limitată doar la GPU-urile din seria RTX 40, DLSS 3.5 va îmbunătăți calitatea ray tracing-ului pe toate GPU-urile din seria RTX, inclusiv cele din seria RTX 20.

Cyberpunk 2077 va primi suport pentru DLSS 3.5 odată cu lansarea DLC-ului Phantom Liberty pe 26 septembrie, care adaugă și funcția de „path tracing previewed”. Alan Wake 2 va fi lansat și el pe 27 octombrie cu DLSS 3.5. Portal va primi și el, de asemenea, o actualizare DLSS 3.5 în această toamnă.

DLSS folosește în prezent tehnologia „hand-tuned denoisers” pentru a umple pixelii lipsă pentru fiecare trecere de iluminare într-o scenă cu urmărire a razelor. Rezultatul poate include pierderi de precizie a culorii, iluminare inexactă și alte efecte nedorite. Nvidia încearcă să îmbunătățească acest aspect prin utilizarea unei rețele AI pentru care susține că generează pixeli de calitate superioară.

Jocurile cu ethnologia ray-tracing, precum Cyberpunk 2077 și Alan Wake 2, vor beneficia cel mai mult de DLSS 3.5, atât în ceea ce privește calitatea generală a imaginii, cât și performanța.

DLSS 3.5 este antrenat pe de cinci ori mai multe date decât DLSS 3 și, în jocurile suportate, va fi disponibil ca o opțiune separată, similar setării pentru DLSS 3.

Se zvonește că AMD va lansa și FidelityFX Super Resolution 3 (FSR 3) la Gamescom în această săptămână. Cea mai recentă iterație a tehnologiei de scalare AMD va fi lansată, se spune, alături de Starfield în luna următoare.

Alex

Am explorat o varietate de genuri și am descoperit jocuri care m-au captivat cu poveștile lor complexe și personajele memorabile. Am decis să împărtășesc această pasiune cu alți entuziaști aici pe blog, unde scriu recenzii, știri, sfaturi și ghiduri pentru a-i ajuta pe cititori să se bucure la maximum de experiența lor de joc.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button