Web Analytics
Stiri

Microsoft aduce PC Game Pass pe Nvidia GeForce NOW

În curând vom putea juca jocurile din PC Game Pass de la Microsoft pe serviciul de streaming GeForce Now al Nvidia.

Microsoft intenționează să aducă titlurile PC Game Pass pe serviciul de streaming GeForce Now al Nvidia. Acest lucru va permite ca jocurile din catalogul PC Game Pass să fie jucate pe orice dispozitiv pe care folosești GeForce Now.

Conform spuselor celor de la Xbox Microsoft, membrii GeForce Now vor putea „reda în streaming anumite jocuri PC din bibliotecă”, deci nu pare să fie vorba despre întregul catalog. Oricum ar fi, acest lucru este important pentru jocurile în cloud, permițând abonaților PC Game Pass să folosească serviciul de streaming de jocuri superior al Nvidia, cu performanțe la nivelul RTX 4080.

Nvidia a declarat anterior că suportul pentru Magazinul Microsoft pe GeForce Now „va deveni disponibil în lunile următoare”, deci s-ar putea să nu mai dureze mult până când vom vedea PC Game Pass pe GeForce Now.

Microsoft a încheiat un acord pe 10 ani cu Nvidia în acest an pentru a licenția jocurile Xbox PC pentru GeForce Now, ca parte a unui efort mai amplu de a mulțumi autoritățile de reglementare în legătură cu propunerea sa de achiziție a Activision Blizzard.

Nvidia GeForce NOW este o platformă de jocuri în cloud dezvoltată de Nvidia. Ea permite utilizatorilor să ruleze jocuri direct de pe serverele Nvidia pe laptopuri, computere, dispozitive mobile și console de jocuri.

Cu GeForce NOW, utilizatorii nu trebuie să dețină hardware-ul de gaming puternic pentru a rula jocurile actuale la setări grafice înalte. În schimb, jocurile sunt executate pe serverele puternice ale Nvidia, iar fluxul video rezultat este transmis către dispozitivul utilizatorului prin internet. Interacțiunea utilizatorului, cum ar fi comenzile de la tastatură sau controlerele, sunt trimise înapoi la servere, permițând astfel jocului să fie redat în timp real.

Platforma GeForce NOW suportă o gamă largă de jocuri, inclusiv cele mai populare titluri de pe Steam, Epic Games Store, Uplay și alte platforme de distribuție de jocuri. Utilizatorii trebuie să dețină licențele pentru aceste jocuri și să le adauge la biblioteca lor personală de pe platforma GeForce NOW pentru a le putea accesa prin streaming. Nu este necesară nici măcar instalarea jocurilor pe laptopul sau clalculatorul personal.

Avantajele utilizării Nvidia GeForce NOW includ posibilitatea de a juca jocuri cu cerințe hardware ridicate pe dispozitive mai puțin puternice, accesul rapid la jocuri fără a fi necesară instalarea sau actualizarea lor și portabilitatea, deoarece jocurile pot fi accesate de pe mai multe dispozitive, permițând utilizatorilor să își continue progresul de joc indiferent de locație.

Este important de menționat că Nvidia GeForce NOW necesită o conexiune rapidă și stabilă la internet pentru a asigura o experiență de joc fără întreruperi.

 

Alex

Am explorat o varietate de genuri și am descoperit jocuri care m-au captivat cu poveștile lor complexe și personajele memorabile. Am decis să împărtășesc această pasiune cu alți entuziaști aici pe blog, unde scriu recenzii, știri, sfaturi și ghiduri pentru a-i ajuta pe cititori să se bucure la maximum de experiența lor de joc.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button