Web Analytics
StiriTech

PS5 Slim – Au aparut primele imagini cu PlayStation 5 Slim

Presupusele imagini apărute recent pe Internet ale consolei PS5 Slim sugerează că o nouă consolă va apărea în curând.

O scurgere de informații dintr-o fabrică chineză pare să arate exact cum arată PS5 Slim, iar acest lucru a stârnit multe controverse în rândul gamerilor de pretutindeni. Totuși asta nu înseamnă că imaginea este 100% reală, având în vedere câte reprezentări făcute de fani circulă deja pe Internet.

Imaginea cu PS5 Slim a apărut pentru prima dată pe un forum chinezesc, unde cineva a postat o fotografie a dispozitivului. Ulterior, un magazin australian de reparații PlayStation numit Better Way Electronics a distribuit un videoclip care prezenta carcasa din plastic a posibilului PS5 Slim.

PS5 Slim PlayStation 5 Slim Lansare

Carcasa are o formă curbată, cu o proeminență pentru unitatea de disc și două orificii de ventilație pe fiecare parte. De asemenea, are două porturi USB-C pe partea frontală, în locul unui port USB-C și a unui port USB-A, pe care modelele actuale de PS5 le au.

Presupunând că imaginea este reală, este dificil de spus cât de mult s-a schimbat forma și dimensiunea, dar cu siguranță pare mai mică și mai subțire decât consola originală.

Dacă e să aruncăm o privire în trecut, Sony are tendința de a lansa o versiune Slim a consolelor sale la trei ani după lansare. Acest lucru s-a întamplat cu PS3 și PS4, în timp ce PS2 Slim și PS One au avut nevoie de patru ani, respectiv șase ani pentru a apărea.

Cât despre o versiune PS5 Slim Digital nu știm prea multe încă, dar ne așteptăm ca Sony să urmeze aceeași schemă de prețuri ca înainte, cu o reducere de aproximativ 90-100 de euro față de versiunea cu disc.

Cu siguranță pare puțin probabil ca Sony să lanseze două modele noi de PlayStation 5 în acest an, mai ales că au și Proiectul Q confirmat pentru sfârșitul anului 2023. Este probabil, deci, ca un PS5 Slim să poată să apară undeva în 2023 sau la începutul anului 2024.

Update Decembrie 2023: PlayStation 5 Slim (PS5 Slim) a ajuns in magazine

Alex

Am explorat o varietate de genuri și am descoperit jocuri care m-au captivat cu poveștile lor complexe și personajele memorabile. Am decis să împărtășesc această pasiune cu alți entuziaști aici pe blog, unde scriu recenzii, știri, sfaturi și ghiduri pentru a-i ajuta pe cititori să se bucure la maximum de experiența lor de joc.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button