Web Analytics
Jocuri VideoStiri

Alan Wake 2 – Data de lansare, trailer si gameplay

Noul joc din seria Alan Wake va ajunge în magazine pe 17 octombrie 2023, pentru PlayStation 5, Xbox Series S, X și PC.

Lansat inițial în 2010, Alan Wake a fost unul dintre jocurile mele preferate pentru Xbox 360. Acum, Remedy Entertainment a anunțat că Alan Wake 2, continuarea primului titlu, va sosi mai târziu în acest an, mai exact pe 17 octombrie 2023.

Povestea din Alan Wake 2 va avea loc la treisprezece ani de la evenimentele din primul joc. După ce Alan Wake a dispărut, Bright Falls este afectat de o serie de crime ritualice. Un nou personaj, agentul FBI Saga Anderson, este trimis în oraș pentru a investiga aceste crime.

Cu toate acestea, ea se încurcă curând într-o poveste înfiorătoare de groază supranaturală – o poveste creată de însuși Wake în încercarea de a se elibera de răpitorii săi. Povestea lui Alan Wake 2 va urma ambele narațiuni, jocul oferind jucătorilor posibilitatea de a shimba personaul oricând vor ei.

„Alan Wake 2 va fi o experiență cu adevărat de generație următoare…așteptați-vă la o experiență înfiorătoare cu elemente de groază psihologice familiare.” – a declarat Alan Lake, director de creație la Remedy Entertainment.

Dacă Alan Wake 2 se poate ridica la înălțimea așteptărilor ridicate de Control 2 si Max Payne, celelalte jocuri ale lui Remedy, rămâne de văzut o data cu lansarea oficială. Alan Wake 2 are șanse bune să devină unul dintre cele mai bune jocuri horror-survival lansate de pănă acum.

Citește și Cerințele de sistem pentru Alan Wake 2

Alex

Am explorat o varietate de genuri și am descoperit jocuri care m-au captivat cu poveștile lor complexe și personajele memorabile. Am decis să împărtășesc această pasiune cu alți entuziaști aici pe blog, unde scriu recenzii, știri, sfaturi și ghiduri pentru a-i ajuta pe cititori să se bucure la maximum de experiența lor de joc.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button