Web Analytics
Cerinte SistemJocuri Video

Baldur’s Gate 3 – Cerinte de sistem pentru PC

Nu ești sigur dacă configurația ta poate să facă față? Nu-ți face griji. Aici găsești tot ce trebuie să știi despre cerințele de sistem ale lui Baldur's Gate 3.

RPG-ul captivant al studiourilor Larian, bazat pe lumea Dungeons and Dragons, are loc într-un vast tărâm de fantezie plin de magie și posibilități nesfârșite. Jocul în sine este imens și are nevoie de 150GB de spațiu, dar va trebui să îndeplinești și alte cerințe pentru ca el să ruleze fără probleme pe laptopul tău de gaming, pe desktop sau pe ROG Ally.

Comparativ cu alte titluri precum Final Fantasy 7 Remake, Cyberpunk 2077 și viitorul Starfield, Baldur’s Gate 3 nu este un joc atât de solicitant din punct de vedere grafic, ceea ce înseamnă că nu are nevoie de cele mai noi și mai performante plăci video pentru a rula.

Cu toate acestea, ajută să ai una dintre cele mai bune plăci video care să se potrivească acestor cerințe. De asemenea, va trebui să te asiguri că laptopul tău, desktopul sau consola ta de gaming rulează un sistem de operare compatibil și are spațiul necesar pentru a rula acest joc RPG fără probleme.

Pentru a te ajuta în acest sens, studiourile Larian au detaliat oficial atât cerințele minime de sistem ale lui Baldur’s Gate 3, cât și cerințele recomandate ale jocului. Poți verifica aceste informații mai jos pentru a vedea dacă configurația ta poate ține pasul cu jocul inspirat de Dungeons and Dragons.

Cerințele minime de sistem pentru Baldur’s Gate 3 pe PC, pentru Windows:

 • Sistem de operare: Windows 10 pe 64 de biți
 • Procesor: Intel i5-4690 / AMD FX 8350
 • Memorie: 8 GB RAM
 • Placă grafică: Nvidia GTX 970 / AMD Radeon RX 480 (4GB+ de VRAM)
 • DirectX: Versiunea 11
 • Spațiu de stocare: 150 GB spațiu disponibil

Cerințele recomandate de sistem pentru Baldur’s Gate 3 pe PC, pentru Windows:

 • Sistem de operare: Windows 10 pe 64 de biți
 • Procesor: Intel i7 8700k / AMD Ryzen 5 3600
 • Memorie: 16 GB RAM
 • Placă grafică: Nvidia GTX 2060 Super / AMD RX 5700 XT (8GB+ de VRAM)
 • DirectX: Versiunea 11
 • Spațiu de stocare: 150 GB spațiu disponibil

Dacă calculatorul tău este îceva mai vechi, este posibil să ai nevoie de un upgrade pentru placa ta video sau procesor. În plus, dacă nu ai cei 150GB de spațiu necesari, ar putea fi nevoie să ștergi unele programe mai vechi și neutilizate pentru a face loc pentru Baldur’s Gate 3. Cel mai bine ar fi să încerci să îndeplinești cerințele recomandate, nu pe cele minime, deoarece acest lucru va face jocul să ruleze mai fluent.

Alex

Am explorat o varietate de genuri și am descoperit jocuri care m-au captivat cu poveștile lor complexe și personajele memorabile. Am decis să împărtășesc această pasiune cu alți entuziaști aici pe blog, unde scriu recenzii, știri, sfaturi și ghiduri pentru a-i ajuta pe cititori să se bucure la maximum de experiența lor de joc.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button