Web Analytics
Jocuri VideoStiri

Descoperă RONDO: Noua Hartă din PUBG Battlegrounds

RONDO, este cea mai nouă hartă PUBG, o hartă 8×8 care îți oferă cea mai mare zonă de joc dintre toate hărțile existente în PUBG până acum.

KRAFTON a anunțat că cea mai recentă actualizare a jocului lor de succes battle royale, „PUBG: Battlegrounds”, actualizarea v27.1, este acum disponibilă pe PC și va fi disponibilă pe console începând cu 14 decembrie 2023.

Această actualizare adaugă harta cu tematică urbană „RONDO” în colecția de hărți a jocului – și odată cu această actualizare vine și un scurtmetraj de la regizorul filmelor Extraction și Extraction 2, Sam Hargrave.

Trailer-ul World Art captează vivid esența lui RONDO, prezentând o fuziune captivantă între estetica tradițională și vizualele moderne. RONDO, cunoscut ca „Ground Of Honor” (Pământul Onoarei), este o hartă expansivă de 8×8, făcând-o cea mai mare hartă jucabilă introdusă vreodată în PUBG: BATTLEGROUNDS.

Am decis să introducem o nouă strategie de rotație după o considerație atentă a feedback-ului jucătorilor cu privire la sistemul nostru de rotație a hărților. Rotațiile vor varia acum între selecția de hărți și regiuni aleatoare de hărți.

În ceea ce privește noua rotație pentru regiunile aleatoare de hărți, Sanhok nu va mai fi o prezență permanentă și, în schimb, Rondo va fi acum disponibil pentru selecție în cadrul pool-ului de rotație a meciurilor normale. Prin această actualizare, ne propunem să oferim jucătorilor flexibilitatea de a juca noua hartă în funcție de conveniența lor – și ceea ce este important, am redus cozi separate implementând o nouă funcționalitate care va grupa jucătorii care selectează Rondo împreună cu cei care optează pentru selecția aleatoare a hărților într-un singur pool.

Recunoscând că preferințele jucătorilor diferă în funcție de regiuni, credem că implementarea a două rotații distincte ar putea fi mai eficientă decât actuala noastră rotație unică. Și pentru a răspunde unor gânduri regulate din comunitate pe care le primim, eliminarea completă a sistemului de rotație sau permiterea tuturor serverelor să își aleagă hărțile preferate va duce în cele din urmă la afectarea factorilor esențiali cum ar fi timpii de potrivire, care aduc mai multe provocări.

…conform KRAFTON

Ceea ce îți va atrage atenția din prima clipă este diversitatea terenurilor pe care le oferă RONDO. De la peisaje liniștite cu lacuri și păduri de bambus în sud-vest, până la creste muntoase în nord-est, această hartă este plină de surprize. Fiecare regiune are propria sa atmosferă unică și oferă oportunități strategice variate pentru a-ți îmbunătăți abilitățile de supraviețuire.

RONDO oferă un amestec perfect între farmecul tradițional și vizualele contemporane în regiunile sale diverse. În sud-vest, jucătorii se vor întâlni cu noi medii precum lacuri și păduri de bambus, în timp ce nord-estul prezintă o altă atmosferă, mai montană.

În plus, RONDO introduce o nouă armă proiectată exclusiv pentru hartă – JS9, un pistol mitralieră (SMG) de 9mm cu recul relativ scăzut și opțiunea de a trece la modul de tragere automată, făcându-l o opțiune preferată în cadrul hărții.

Dacă ești nerăbdător să experimentezi această aventură nouă și captivantă în PUBG: BATTLEGROUNDS, nu rata șansa de a explora RONDO și de a te bucura de tot ce are de oferit! Așa că, gamerilor, pregătiți-vă pentru o aventură epică pe terenurile pline de adrenalină ale RONDO!

Pentru mai multe detalii despre RONDO și cele mai recente actualizări despre PUBG: BATTLEGROUNDS, poți vizita https://pubg.com/rondo sau să urmărești VideoGamer.ro pe social media pentru cele mai noi informații.

Alex

Am explorat o varietate de genuri și am descoperit jocuri care m-au captivat cu poveștile lor complexe și personajele memorabile. Am decis să împărtășesc această pasiune cu alți entuziaști aici pe blog, unde scriu recenzii, știri, sfaturi și ghiduri pentru a-i ajuta pe cititori să se bucure la maximum de experiența lor de joc.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button