Web Analytics
Jocuri Video

Cele mai așteptate jocuri noi pentru PC în 2023

Anul 2023 se anunță a fi unul palpitant pentru pasionații de gaming pe PC. Ți-am pregătit o listă cu cele mai bune jocuri noi pentru PC în anul 2023.

Industria jocurilor video continuă să ne încânte cu experiențe de joc captivante și inovatoare, iar anul 2023 promite să fie un an remarcabil pentru pasionații de gaming pe PC.

De la RPG-uri epice și jocuri de acțiune explozive până la aventuri science-fiction și shooter-e multiplayer, oferta de jocuri este vastă și diversificată. În acest articol, vom explora cele mai așteptate jocuri noi pentru PC lansate sau ce urmează să fie lansate în 2023.

Starfield

Jocuri noi PC 2023 - Starfield

Dezvoltat de Bethesda Game Studios, creatorii seriei „The Elder Scrolls” și „Fallout”, „Starfield” este un RPG de explorare spațială care îți oferă oportunitatea de a te aventura într-un univers vast și necunoscut. Jocul promite să aducă o experiență captivantă, plină de explorare, dezvoltare de caractere și aventuri într-un context sci-fi.

Hogwarts Legacy

Jocuri noi PC 2023 - The Hogwarts Legacy

Pentru fanii universului Harry Potter, jocul video Hogwarts Legacy este un RPG de acțiune care te plasează într-o versiune nouă și captivantă a lumii vrăjitorilor. Jocul îți oferă oportunitatea de a explora Hogwarts-ul în secolul al XIX-lea și de a experimenta aventurile magice. Cu un sistem complex de magie, dezvoltarea personajului și o lume plină de secrete, „Hogwarts Legacy” promite să fie un joc memorabil.

Aliens: Dark Descen

Jocuri noi PC 2023 - Aliens Dark Descent

Aliens: Dark Descent este un joc de acțiune în care jucătorii vor conduce o echipă de pușcași marini în luptă împotriva celei mai ucigașe creaturi extraterestre cu care s-a confruntat vreodată omenirea. Jucătorii vor putea personaliza armele, armura și abilitățile echipei lor, dar xenomorfii se vor adapta acestor decizii. Moartea păzește la orice pas pe coridoarele înguste, așa că înarmează-ți echipa și fii pregătit să înfrunți pericolele iminente.

Assassin’s Creed Mirage

Jocuri noi PC 2023 - Assassins Creed Mirage

Cu Assassin’s Creed Mirage, studioul Ubisoft Bordeaux dorește să aducă în prim-planul poveștii originea seriei Assassin’s Creed (a nu fi confundat cu Assassin’s Creed Origins). Acțiunea din joc se va desfășura în jurul Bagdadului din secolul al IX-lea, ceea ce o pune cu aproximativ 20 de ani înainte de acțiunea din Assassin’s Creed Valhalla.

The Lord of the Rings: Gollum

Jocuri noi PC 2023 - The Lord of the Rings Gollum

The Lord of the Rings: Gollum este un joc de aventură care explorează povestea lui Gollum înainte de evenimentele din „Stăpânul Inelelor”. Jucătorii vor descoperi lumea întunecată și periculoasă a Pământului de Mijloc prin ochii acestui personaj iconic.

Diablo 4

Jocuri noi PC 2023 - Diablo 4

Diablo 4 este bijuteria din coroana Blizzard – o poveste de lungă durată despre lupta binelui împotriva răului. Diablo 4, așa cum sugerează recenzia noastră pentru Diablo 4, este cel mai mare și cel mai bun din seria până acum, oferindu-ne o poveste captivantă, un ciclu de joc satisfăcător și imagini frumos de dezgustătoare.

Street Fighter 6

Jocuri noi PC 2023 - Street Fighter 6

Street Fighter 6 oferă o experiență captivantă de lupte virtuale în trei moduri de joc distincte: World Tour, Fighting Ground și Battle Hub. Jocul îți permite să joci cu maeștrii legendari, precum Ryu, Chun-Li, Luke, Jamie, Kimberly și mulți alții. Fiecare personaj beneficiază de redesignuri spectaculoase și mișcări speciale cinematice care te vor captiva.

Star Wars Jedi: Survivor

Jocuri noi PC 2023 - Star Wars Jedi Survivor

Star Wars Jedi: Survivor oferă o experiență captivantă într-unul dintre cele mai iubite universuri de ficțiune. Povestea profundă, luptele intense și explorarea vastă a lumii deschise aduc o nouă perspectivă asupra universului Star Wars și te aduc mai aproape de povestea eroică a cavalerilor Jedi.

Indiferent dacă ești fan înfocat al francizei sau doar un pasionat de jocuri de acțiune, Star Wars Jedi: Survivor promite să te transporte într-o aventură epică și să îți ofere ore întregi de distracție și emoție în universul Star Wars.

Dead Space Remake

Dead Space Remake Jocuri horror de groaza PC 2023

Nu este un secret pentru nimeni faptul că industria jocurilor video a cunoscut o creștere a numărului de remake-uri și remasterizări în ultimii ani. Nu toate sunt demne de atenție, dar au existat câteva titluri, precum Dead Space Remake, care merită mai multă atenție.

Jocul aduce mai multe schimbări, menținând în același timp atmosfera distinctă. Este încă o experiență excelentă, la fel ca în jocul original, dar adaptată la standardele actuale. Dezvoltatorii au introdus misiuni secundare, au extins zonele de explorare, au eliminat ecranele de încărcare și au adăugat voce pentru protagonist. De asemenea, au îmbunătățit alte elemente, creând unul dintre cele mai remarcabile jocuri horror în spațiu.

F1 23 (Formula 1 2023)

F1 23 - Cele mai bune jocuri noi 2023 pentru PC

F1 23 a fost foarte așteptat atât de fani, cât și de critici. Cu fizica de conducere revizuită și personaje noi introduse prin diferitele moduri ale jocului, acest titlu stabilește un nou standard pentru jocurile video de curse pe consolă și PC. Jucătorii se pot cufunda pe deplin în modul narativ al jocului și pot experimenta curse pe piste noi și interesante, în timp ce deblochează noi recompense în diferite moduri de joc. F1 23 cu siguranță promite să fie un joc de curse care merită jucat.

Alex

Am explorat o varietate de genuri și am descoperit jocuri care m-au captivat cu poveștile lor complexe și personajele memorabile. Am decis să împărtășesc această pasiune cu alți entuziaști aici pe blog, unde scriu recenzii, știri, sfaturi și ghiduri pentru a-i ajuta pe cititori să se bucure la maximum de experiența lor de joc.

Articole Similare

Back to top button