Web Analytics
Jocuri VideoStiri

Cities Skylines II – Data lansării, trailer și gameplay

Data de lansare a noului joc Cities Skylines 2 a fost acum confirmată, așa că iată tot ce știm până acum, inclusiv trailere, gameplay, știri și multe altele.

Data de lansare a Cities Skylines 2 este stabilită pentru 24 octombrie 2023. Acest lucru a fost în sfârșit confirmat în trailerul de precomandă care a fost difuzat în timpul Xbox Games Showcase anul acesta. Jocul rmează să sosească pe PC prin Steam și Game Pass, alături de PlayStation 5 și Xbox Series X și S.

„If you can dream it, you can build it.”

Ridică un oraș de la zero și transformă-l într-o metropolă înfloritoare pe care doar îți poți imagina. Nu ai experimentat niciodată construirea la această scară. Cu o simulare profundă și o economie vie, Cities: Skylines II oferă construirea lumii fără limite. Pune bazele pentru ca orașul tău, creați drumurile, infrastructura și sistemele care fac viața posibilă zi de zi. Depinde de tine – totul.

Pe parcursul trailerului cinematografic de două minute, vedem începuturile umile a unui oraș și evoluția acestuia către o metropolă înfloritoare. Anotimpurile se schimbă, iar clădirile continuă să se dezvolte și să se înalțe spre cer, vedem poduri, sensuri giratorii și autostrăzi.

În special, trailerul prezintă o mulțime de pietoni care par că trăiesc o viață independentă. Dezvoltatorul jocului, Colossal Order, și-a dat silința ca jucătorii să se simtă ca și cum orașele lor sunt cu adevărat pline de viață.

Acum știți cam cu ce halește jocul Cities Skylines 2, știți și data de lansare, asigurați-vă că îndepliniți cerințele de sistem pentru a rula jocul Cities Skylines 2 în cele mai optime condiții.

Alex

Am explorat o varietate de genuri și am descoperit jocuri care m-au captivat cu poveștile lor complexe și personajele memorabile. Am decis să împărtășesc această pasiune cu alți entuziaști aici pe blog, unde scriu recenzii, știri, sfaturi și ghiduri pentru a-i ajuta pe cititori să se bucure la maximum de experiența lor de joc.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button