Web Analytics
Cerinte SistemJocuri Video

HELLDIVERS 2: Cerințe de Sistem Pentru PC (Windows)

Pentru a te asigura că ești pe deplin pregătit să te alături forțelor Helldivers și să te bucuri de tot ceea ce jocul are de oferit, este esențial să cunoști cerințele de sistem necesare pentru o performanță optimă.

HELLDIVERS™ 2, shooter-ul sci-fi third person revine pentru a oferi jucătorilor o nouă provocare intergalactică. Forțele de elită ale Helldivers sunt angajate într-o luptă feroce pentru a elibera galaxia de amenințările extraterestre în ascensiune.

Jucătorii vor avea la dispoziție un arsenal variat de arme (pistoale, mitraliere, lansatoare de flăcări) și strategii (turnuri, atacuri aeriene etc.) pentru a elimina inamicii extratereștri.

Confruntările sunt intense, scenele de luptă și taberele inamice sunt marcate de pete de sânge și cadavre desmembrate, adăugând un nivel de realism și intensitate experienței de joc.

Helldivers 2 Cerințe de Sistem Minime

Pentru a te bucura de HELLDIVERS™ 2, sistemul tău trebuie să îndeplinească următoarele cerințe minime:

 • Sistem de operare: Windows 10, 64-bit
 • Procesor: Intel Core i7-4790K sau AMD Ryzen 5 1500X
 • Memorie: 8 GB RAM
 • Placă grafică: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti sau AMD Radeon RX 470
 • Spațiu de stocare: 100 GB disponibili

Aceste specificații sunt necesare pentru a rula jocul în condiții decente, asigurând o experiență fluidă fără compromisuri majore în ceea ce privește calitatea grafică sau performanța.

Helldivers 2 Cerințe de Sistem Recomandate

Pentru o experiență de joc optimă, unde grafica și fluiditatea ating cele mai înalte standarde, recomandăm următoarele specificații:

 • Sistem de operare: Windows 10, 64-bit
 • Procesor: Intel Core i7-9700K sau AMD Ryzen 7 3700X
 • Memorie: 16 GB RAM
 • Placă grafică: NVIDIA GeForce RTX 2060 sau AMD Radeon RX 6600XT
 • Spațiu de stocare: 100 GB disponibili
 • Note suplimentare: Se recomandă utilizarea unui SSD

Optând pentru aceste specificații, jucătorii se asigură că vor beneficia de cea mai bună experiență posibilă în HELLDIVERS™ 2, cu timpi de încărcare reduși și performanțe grafice de top.

Jocul HELLDIVERS 2 promite o aventură captivantă și plină de acțiune într-un univers vast și periculos. Fie că ești nou în serie sau un veteran, asigură-te că sistemul tău este pregătit pentru provocare.

Verifică cerințele de sistem și pregătește-te să te alături luptei pentru salvarea galaxiei. Cu configurația potrivită, te vei putea bucura de fiecare detaliu și moment intens pe care HELLDIVERS™ 2 le oferă, fără întreruperi sau compromisuri.

Citește și Recenzia Helldivers 2 – „Un triumf al genului co-op”.

Alex

Am explorat o varietate de genuri și am descoperit jocuri care m-au captivat cu poveștile lor complexe și personajele memorabile. Am decis să împărtășesc această pasiune cu alți entuziaști aici pe blog, unde scriu recenzii, știri, sfaturi și ghiduri pentru a-i ajuta pe cititori să se bucure la maximum de experiența lor de joc.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button