Web Analytics
Jocuri VideoStiri

EA dezvaluie The Sims 5 – Un nou joc free-to-play

Sims este o franciză legendară care cuprinde peste douăzeci de ani de istorie a jocurilor. Cu toate acestea, din 2014, un singur joc a stat în centrul scenei în ceea ce privește seria. Recent, a avut loc o discuție în timpul unei actualizări pentru dezvoltatori care a confirmat mai multe detalii despre The Sims 5, care este în dezvoltare de ceva timp, dar care nu are încă o dată oficială de lansare.

EA împreună cu studioul Maxis au prezentat mai multe scene prototip din The Sims 5 și au oferit mai multe informații cu privire la iluminarea jocului, animații, personalizare caracter și socializare. Vezi videoclipul de mai jos:

Nu este prima dată când EA lansează un joc sub un model free-to-play. Anul trecut, EA a lansat gratuit jocul de bază The Sims 4 pe toate platformele la opt ani de la lansarea sa inițială. Chiar dacă va fi gratuit, mai mult ca sigur jocul va fi presărat cu fel și fel de micro-tranzacții, cum s-a întâmplat și cu Apex-Legends, un alt joc gratuit lansat de EA.

Acest nou joc Sims se concentrează pe interacțiunea socială și competiția conform dezvoltatorilor jocului cărora le place să ofere jucătorilor pe termen lung ceea ce își doresc. Ne putem aștepta la lumi deschise de tipul care a făcut Sims 3 atât de popular.

Acest format de lume deschisă vă permite să mergeți și să interacționați cu vecinii tăi imediati și poate chiar mai departe. De fapt, poți contribui la crearea tipului de cartier pe care ți-l dorești, folosind instrumentele noi și îmbunătățite pentru configurarea vecinilor, construind literalmente o comunitate în care Simșii tăi să se bucure și să prospere.

Nu există o dată de lansare pentru jocul The Sims 5 – cunoscut și sub numele de Project Rene, dar fanii Sims așteaptă cu nerăbdare mai multe vești concrete despre acest nou titlu. După ce am făcut mai multe „săpături” pe Internet, s-ar putea ca jocul să apără chiar anul acesta prin Octombrie…rămâne de văzut…

 

Alex

Am explorat o varietate de genuri și am descoperit jocuri care m-au captivat cu poveștile lor complexe și personajele memorabile. Am decis să împărtășesc această pasiune cu alți entuziaști aici pe blog, unde scriu recenzii, știri, sfaturi și ghiduri pentru a-i ajuta pe cititori să se bucure la maximum de experiența lor de joc.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button