Web Analytics
Jocuri VideoStiri

Mortal Kombat 1 – Data de lansare oficiala

Warner Bros Games și NetherRealm Studios au dezvăluit oficial că lansarea jocului Mortal Kombat 1 va avea loc pe 19 septembrie pentru PlayStation 5, Xbox Series, Nintendo Switch și PC.

Când toată lumea se aștepta la un Mortal Kombat 12, ce să vezi, ne pricopsim cu un Mortal Kombat 1. Mortal Kombat 1 este cel mai recent titlu din seria de jocuri video Mortal Kombat, dezvoltată de studiourile NetherRealm și se vrea a fi o repornire a seriei într-un univers Mortal Kombat renăscut creat de Zeul Focului Liu Kang, cu versiuni reimaginate ale personajelor emblematice așa cum nu le-am mai văzut până acum, împreună cu un nou sistem de luptă, moduri de joc, fatalități zdrobitoare și multe altele.

În lista ‘smardoilor’ din Mortal Kombat 1 îi regăsim pe Liu Kang, Scorpion, Sub-Zero, Raiden, Kung Lao, Kitana, Mileena, Shang Tsung, Johnny Cage și mulți alții. Este de remarcat faptul că Tsung va fi disponibil ca bonus de precomandă, iar Johnny Cage va avea acces la un skin Jean-Claude Van Damme prin intermediul DLC-ului Kombat Pack. El va avea în joc rolul unui luptător „Kameo”, un nou tip de luptător care poate ajuta jucătorii în timpul unui meci.

Noua mecanică de joc: Kameo Fighters, introduce personaje de asistare care oferă ajutor în luptă prin atacurile lor unice. După ce ați selectat personajul principal, alegeți un Kameo Fighter care să vi se alăture în luptă. Este prea devreme să spunem cum vor afecta Kameo Fighters meta-ul jocului, dar suntem nerăbdători să vedem cum se va desfășura.

Jocul Mortal Kombat 1 va fi lansat pe 19 septembrie pentru PC, Switch, PS5 și Xbox Series X|S. Versiunea de bază va costa aprximativ 320 de lei, ediția Premium va costa aproximativ 470 de lei, iar pentru entuziaștii seriei, Ediția Kollector va disponiblă pentru aproximativ 950 de lei.

Vezi dacă computerul tău este pregătit de luptă: Cerinte de sistem Mortal Kombat 1

Alex

Am explorat o varietate de genuri și am descoperit jocuri care m-au captivat cu poveștile lor complexe și personajele memorabile. Am decis să împărtășesc această pasiune cu alți entuziaști aici pe blog, unde scriu recenzii, știri, sfaturi și ghiduri pentru a-i ajuta pe cititori să se bucure la maximum de experiența lor de joc.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button