Web Analytics
Stiri

Mai multe jocuri PS5 în curând disponibile prin streaming

Abonații PlayStation Plus Premium PS5 vor putea juca titluri PS5 prin cloud streaming în curând.

Sony a dezvăluit că în prezent testează și în cele din urmă va lansa mai multe jocuri PS5 pentru cloud streaming pentru cei care au un abonament PlayStation Plus Premium și au un PS5. Nivelul de abonament acceptă deja streaming în cloud pentru jocurile PS3 și PS4 acceptate.

„Considerăm că este important ca membrii Premium să se poată bucura de cât mai multe jocuri posibil prin cloud streaming. Pe măsură ce se lansează mai multe jocuri pe consola PS5, așteptăm cu nerăbdare să adăugăm capacitatea de streaming în cloud pentru titlurile PS5, pe lângă titlurile PS3, PS4 și cele clasice care sunt deja disponibile pentru streaming pentru membrii Premium. Suntem în faza incipientă chiar acum și abia așteptăm să împărtășim mai multe detalii când suntem gata, inclusiv un interval de timp pentru lansare. Rămâneţi aproape!” – a scris Nick Maguire VP Global Services, Global Sales and Business Operations pentru Sony Interactive Entertainment într-o postare pe blogul oficial.

Sony a confirmat, de asemenea, ce jocuri vor fi adăugate în biblioteca de jocuri PS Plus săptămâna viitoare. Lista include:

  • Far Cry 6 (PS4/PS5)
  • Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge (PS4/PS5)
  • Rogue Legacy 2 (PS4/PS5)
  • Inscryption (PS4/PS5)
  • Soulstice (PS5)

În plus, opțiunea de a juca prin streaming se va aplica pentru jocurile pe care utilizatorii le dețin deja digital, așa că nu este nevoie să le mai descărcați. Acest lucru te va scuti de problemele de a descărca jocuri și de a ocupa mai mult spațiu pe SSD.

Abonamentul PlayStation Plus a fost un succes în rândul utilizatorilor PlayStation, iar adăugarea mai multor oportunități de streaming în viitor va face ca poplaritatea acestui tip să crească în rândul utilizatorilor de PS5.

Citește și: Tot ce trebuie să știți despre PlayStation 5

Alex

Am explorat o varietate de genuri și am descoperit jocuri care m-au captivat cu poveștile lor complexe și personajele memorabile. Am decis să împărtășesc această pasiune cu alți entuziaști aici pe blog, unde scriu recenzii, știri, sfaturi și ghiduri pentru a-i ajuta pe cititori să se bucure la maximum de experiența lor de joc.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button