Web Analytics
Jocuri VideoStiri

Assassin’s Creed: Jade – Un Nou Joc RPG Pentru Mobile

Assassin’s Creed este o saga faimoasă de jocuri video care combină stealth-ul și parkour-ul în medii deschise. Assassin’s Creed Codename Jade este un nou titlu vehiculat din seria legendară de jocuri Assassin’s Creed care va avea acțiunea plasată în China antică.

În timpul evenimentului Ubisoft Forward ce a avut loc recent, a fost prezentat un scurt video cu noul joc RPG pentru mobil în curs de dezvoltare și am aflat câteva detalii noi despre acest joc. Dar mai întâi, aruncați o privire la trailerul de mai jos!

Până acum, jocurile Assassin’s Creed pe mobil a fost destul de dezamăgitoare, dar Ubisoft vrea să se revanșeze se pare cu acest titlu nou. Assassin’s Creed Jade este un joc dezvoltat cu ajutorul motorului grafic Unreal Engine.

Are tot ce te-ai aștepta de la o aventură Assassin’s Creed, inclusiv o vastă lume deschisă, imagini impresionante, elemnte de parkour și lupte spectaculoase cu difeite tipuri de inamici.

Acțiunea din Assassin’s Creed Jade este plasată în anul 215 î.Hr., între evenimentele din Assassin’s Creed Odyssey și Assassin’s Creed Origins. Povestea are loc în timpul primului imperiu unificat al dinastiei Qin din China, o perioadă de mare schimb comercial și cultural între Est și Vest.

Această nou titlu va aduce seriei pentru prima dată posibilitatea de a vă personaliza complet personajul. În plus, dezvoltatorii au promis o mare varietate de arme, inclusiv sulițe chinezești unice, săbii duble și arcuri.

Assassin’s Creed Jade este dezvoltat de Ubisoft și Level Infinite și va fi lansat doar pe iOS și Android (nu va ajunge pe console sau PC). Dar cine știe?! Ubisoft ar trebui să ia în considerare să ofere jocul pentru consolă sau PC sau să lanseze într-un nou titlu principal o poveste asemănătoare.

Alex

Am explorat o varietate de genuri și am descoperit jocuri care m-au captivat cu poveștile lor complexe și personajele memorabile. Am decis să împărtășesc această pasiune cu alți entuziaști aici pe blog, unde scriu recenzii, știri, sfaturi și ghiduri pentru a-i ajuta pe cititori să se bucure la maximum de experiența lor de joc.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button