Web Analytics
Jocuri VideoStiri

Football Manager 2024 va suporta salvarile FM 2023

Sports Interactive își propune să intre într-o nouă eră pentru Football Manager, a declarat șeful studioului, Miles Jacobson, într-o postare pe blog. Anunțurile care au fost făcute vin alături de știrile că Football Manager 2023 este cel mai jucat Football Manager din toate timpurile, cu 5 milioane de jucători care interacționează cu jocul pe toate platformele pe care este disponibil.

Cu toate acestea, chiar și cu acest succes, Miles Jacobson spune că unele funcții pe care au vrut să le adauge nu au funcționat, în timp ce altele nu au funcționat conform așteptărilor.

Unul dintre marile anunțuri este că, atunci când Football Manager 24 se lansează, va accepta salvarea fișierelor din Football Manager 2023. Aceasta înseamnă că vă puteți continua campania din Football Manager 2023, având acces la noile funcții care vor fi introduse în Football Manager 24, dar aceste caracteristici nu au fost dezvăluite public. Un alt anunț important este că Football Manager 2025 va folosi motorul grafic Unity.

Miles a spus: „Trecerea la Unity ne va oferi mult mai multă putere grafică, în toate formatele, alături de instrumente puternice de interfață cu utilizatorul. Am lucrat îndeaproape cu Unity în ultimii ani pentru a putea oferi o interfață cu totul nouă, care va îmbunătăți dramatic modurile în care puteți interacționa cu jocul, atât în interiorul, cât și în afara unei zile de meci. Universal Render Pipeline (URP) de la Unity ne permite să creăm grafică mai optimă pe o gamă largă de platforme, de la mobile la console high-end și PC/Mac – dar adăugăm și câteva îmbunătățiri în partea de sus. Trecerea la Unity înseamnă că există posibilitatea unei grafice de calitate mai bună pe toate dispozitivele acceptate, totuși ar trebui să fie de așteptat că vor exista unele modificări la cerințele minime ale specificațiilor, care vor fi comunicate înainte de lansarea lui FM25.

Pentru aceia dintre voi care nu sunt familiarizați cu tehnologiile de joc – în termeni simpli, FM25 va avea o experiență semnificativ mai bună în ziua meciului – atât pe teren, cât și în mediile de suport ale stadionului, alături de o interfață de utilizator mult îmbunătățită, care va îmbunătăți dramatic modul în care navigați prin ecrane și accesați toate informațiile disponibile în calitate de manager. Vom avea, de asemenea, noi tehnologii pentru Newgens și crearea de manageri care arată deja cu adevărat promițătoare în această etapă incipientă.

Singura platformă care nu va beneficia de trecerea la Unity la timp pentru FM25 este FM25 Mobile, dar este absolut intenția noastră să încorporăm noua tehnologie în Mobile la un moment dat în viitor.”

Football Manager 2025 va introduce de asemnea fotbalul feminin în joc. Fotbalul feminin pentru Football Manager a fost anunțat pentru prima dată în 2021.

Sursa: site-ul oficial Football Manager

Alex

Am explorat o varietate de genuri și am descoperit jocuri care m-au captivat cu poveștile lor complexe și personajele memorabile. Am decis să împărtășesc această pasiune cu alți entuziaști aici pe blog, unde scriu recenzii, știri, sfaturi și ghiduri pentru a-i ajuta pe cititori să se bucure la maximum de experiența lor de joc.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button