Web Analytics
EvenimenteStiri

Bear & Breakfast desemnat jocul românesc al anului la RGA 2023

Bear & Breakfast a fost desemnat jocul românesc al anului în cadrul Romanian Game Awards 2023.

Într-un moment în care industria jocurilor video este în plină efervescență, România se face cunoscută prin creații deosebite. Una dintre aceste creații, care a captivat publicul și criticii deopotrivă, este Bear & Breakfast, dezvoltat de Gummy Cat Studio. Acest joc inovator și fermecător a fost recent încoronat „Jocul românesc al anului” la Gala Romanian Game Awards, un eveniment de prestigiu desfășurat la Teatrul Odeon.

Bear & Breakfast, un titlu care a câștigat inimile jucătorilor cu povestea sa unică și grafica sa atrăgătoare, plasează jucătorii în pielea unui urs bine intenționat, Hank, care își dorește să transforme o cabană abandonată din mijlocul pădurii într-un profitabil bed and breakfast pentru turiști aventurieri. Cu un amestec captivant de management și aventură, jocul te îndeamnă să explorezi lumea minunată a acestui urs și a prietenilor săi, și să creezi o experiență memorabilă pentru vizitatorii cabanei.

Romanian Game Awards a fost o seară de glorie pentru dezvoltatorii români de jocuri, care au adus laolaltă pasiunea, creativitatea și munca grea pentru a-și vedea munca răsplătită. Gala a fost împărțită în două secțiuni principale de premiere, oferind o platformă binevenită pentru a recunoaște atât jocurile independente din Europa de Est, cât și realizările notabile ale industriei românești de dezvoltare a jocurilor.

În secțiunea Indie Festival Dev.Play, jocul Greedventory, dezvoltat de studioul ucrainean Black Tower Basement, a strălucit în lumina reflectoarelor. Acest joc de acțiune cu elemente de RPG, în stilul „Souls”, a cucerit două premii importante: „Cel mai bun joc al ediției” și „Premiul pentru inovație”. Cu o poveste captivantă și o experiență de joc remarcabilă, Greedventory a dovedit încă o dată că creativitatea și pasiunea nu au limite geografice.

Jocul My Little Universe, dezvoltat de Estotty, a primit prestigiosul premiu pentru „Cel mai bun game design,” subliniind capacitatea dezvoltatorilor români de a crea experiențe de joc complexe și bine conturate. Pe de altă parte, Daydream: Forgotten Sorrow (Frozen Line) a fost recunoscut pentru „cea mai bună grafică,” subliniind valoarea unei prezentări vizuale impresionante în lumea jocurilor.

Partea a doua a Galei RGA s-a concentrat pe industria românească de dezvoltare a jocurilor video și a premiat companiile, agențiile, instituțiile și jocurile video cu cele mai notabile rezultate de-a lungul anului. Bear & Breakfast a strălucit din nou, aducând acasă titlul de „Jocul românesc al anului” și distincția pentru „cea mai bună campanie de marketing pentru un joc lansat în România.” Acesta este un testament al muncii grele depuse de echipa Gummy Cat Studio și a modului lor creativ de a-și promova creația într-un mediu competitiv.

Bear & Breakfast, un joc care a prins viață în această țară cu o comunitate de dezvoltatori în plină creștere, este un exemplu perfect al potențialului și talentului pe care România îl oferă acestei industrii în continuă evoluție. Cu mai multe titluri captivante în dezvoltare, România este cu siguranță o forță de luat în seamă în lumea jocurilor video.

Alex

Am explorat o varietate de genuri și am descoperit jocuri care m-au captivat cu poveștile lor complexe și personajele memorabile. Am decis să împărtășesc această pasiune cu alți entuziaști aici pe blog, unde scriu recenzii, știri, sfaturi și ghiduri pentru a-i ajuta pe cititori să se bucure la maximum de experiența lor de joc.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button