Web Analytics
Cerinte Sistem

Cerinte de sistem pentru Apex Legends

Apex Legends este unul dintre cele mai bune jocuri Battle Royal, un shooter multiplayer cu eroi, disponibil gratuit pe Steam sau EA, dezvoltat de Respawn Entertainment.

Dacă îți dorești să devii un campion în jocul Apex Legends, va trebui să te asiguri că PC-ul tău de gaming îndeplinește cerințele de sistem pentru a te bucura de o experiență la performațe maxime.

În ceea ce privește echipamentul hardware, cerințele pentru PC-ul Apex Legends sunt relativ ușor de îndeplinit. Dacă întâmpini dificultăți în obținerea unei performanțe bune chiar și cu setările reduse, asigură-te că jocul nu rulează pe procesorul grafic integrat.

Setari Video Apex Legends

Cu o placă Nvidia, poți verifica acest lucru accesând setările, apăsând „Manage 3D Settings” (Gestionare setări 3D), derulând până la Apex Legends în fila Program Settings (Setări program) și verificând opțiunea din meniul „Select the preferred graphics processor for this program” (Selectează procesorul grafic preferat pentru acest program).

Cerințe minime pentru Apex Legends

  • Sistem de operare: Windows 7 pe 64 de biți
  • CPU: Intel Core i3-6300 sau FX-4350
  • Placă grafică: NVIDIA GeForce GT 640 sau Radeon HD 7730
  • Memorie: 6 GB
  • Spațiu pe disc: 22 GB

Cerințe recomandate pentru Apex Legends

  • Sistem de operare: Windows 7 pe 64 de biți
  • CPU: Intel Core i5-3570K sau FX-4350
  • Placă grafică: NVIDIA GeForce GTX 970 sau Radeon R9 290
  • Memorie: 8 GB
  • Spațiu pe disc: 22 GB

Setările pentru a obține performanțe maxime:

Reducerea ocluziunii ambientale îmbunătățește masiv performanța și are beneficiul adițional de a îmbunătăți vizibilitatea pe distanțe lungi. Reducerea filtrării texturilor, („texture filtering” și „texture streaming budget”), și a iluminării volumetrice („volumetric lighting”) va avea, de asemenea, un impact semnificativ asupra performanței.

Dezactivarea sincronizării verticale („V-sync”) este o altă ajustare esențială. Dacă dorești să maximizezi rata de cadre pe secundă în Apex Legends, va trebui să înlături limitarea FPS-ului.

De asemenea, ar fi bine să verifici rata de refresh a monitorului tău. Dacă este de doar 60 Hz, vei vedea doar 60 de cadre pe secundă, indiferent cât de bine sunt optimizate setările.

Citește și Recenzie Apex Legends

Alex

Am explorat o varietate de genuri și am descoperit jocuri care m-au captivat cu poveștile lor complexe și personajele memorabile. Am decis să împărtășesc această pasiune cu alți entuziaști aici pe blog, unde scriu recenzii, știri, sfaturi și ghiduri pentru a-i ajuta pe cititori să se bucure la maximum de experiența lor de joc.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button