Web Analytics
Jocuri VideoStiri

Avatar: Frontiers of Pandora va fi lansat pe 7 Decembrie 2023

Avatar: Frontiers Of Pandora va sosi pe PlayStation, Xbox, PC pe 7 decembrie la sfârșitul acestui an.

După întârzierea jocului în 2022, Avatar: Frontiers Of Pandora jocul la persoana întâi de la Ubisoft va fi lansat pe 7 decembrie 2023. Detalii majore despre jocul despre titlul Massive Entertainment au fost, de asemenea, dezvăluite într-un trailer care prezintă personajele și lumea jocului.

Jocul este dezvoltat de studioul suedez Massive al Ubisoft, același studio care a creat motorul Snowdrop și a construit Tom Clancy’s The Division, precum și titluri precum Ground Control, World in Conflict și Star Wars: Outlaws.

Jocul prezintă o poveste nou-nouță, plasată în universul Avatar. Cu o lume mai bogată și complexă pentru Pandora, o lună de dimensiunea Pământului care a fost doar parțial explorată în filme până acum. Cameron a spus într-un interviu recent că jocul va aduce aceeași ambiție ca și filmele, deschizând o fereastră către un nou „colț al Pandorei” sau frontiera de vest.

Frontiers of Pandora urmează planul narativ al filmelor Avatar. În joc va trebui să controlați un Na’vi pentru a vă proteja lumea de invadatorii umani. RDA s-a extins la frontiera de vest condusă de John Mercer, care te răpește pe tine și pe alți Na’vi pentru a te transforma în arme pe care să le folosească împotriva propriului popor.

După ce ai fost pus la nani în criosomn, te trezești 15 ani mai târziu într-o lume nouă și trebuie să prinzi din urmă ceea ce s-a întâmplat pentru a opri RDA. Asta implică reconectarea cu alte triburi și învățarea a ceea ce înseamnă să fii din nou Na’vi pentru a-ți recâștiga încrederea.

Cam asta ar fi de spus în mare despre povestea jocului. Cât despre partea de grafică, Magnus Jansén (Ubisoft Massive) explică:

„Amintiți-vă de film, amintiți-vă că ați vrut să mergeți la Pandora.” Acum puteți merge la Pandora și, pentru a face asta, trebuia să avem cea mai bună simulare a vremii, a animalelor și cea mai bună redare, pentru că cu cât este mai excelent din punct de vedere tehnic, cu atât este mai capabil să te ducă de unde ești în lumea Pandorei.

Fauna sălbatică, inteligența artificială, felul în care te urmăresc, felul în care te atacă, progresele tehnologice și modul în care profităm de puterea motorului nostru grafic intern „Snowdrop” ne permit să facem lucuri uimitoare, lucruri care nu ar fi fost posibile altfel.

Jocul va fi lansat pe PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC atunci când va deveni disponibil. Vezi aici cerintele de sistem pentru Avatar: Frontiers of Pandora pentru PC (Windows).

Alex

Am explorat o varietate de genuri și am descoperit jocuri care m-au captivat cu poveștile lor complexe și personajele memorabile. Am decis să împărtășesc această pasiune cu alți entuziaști aici pe blog, unde scriu recenzii, știri, sfaturi și ghiduri pentru a-i ajuta pe cititori să se bucure la maximum de experiența lor de joc.

Articole Similare

Back to top button