Web Analytics
StiriTech

5 Cele mai bune SSD-uri pentru PS5 în 2024

Extinde-ți spațiul de stocare și performanța jocurilor pe consola ta PlayStation 5 (PS5).

Cu lansarea consolei PlayStation 5 de la Sony, jucătorii se bucură de grafică impresionantă și de timpi de încărcare mai rapizi. Cu toate acestea, capacitatea limitată de stocare internă a PS5 poate deveni o provocare pentru pasionații de jocuri care vor să se bucure de o colecție extinsă de titluri.

Din fericire, PS5 vine cu un slot pentru SSD, permițând jucătorilor să se bucure de cele mai bune jocuri pentru PS5 fără să își facă griji cu privire la spațiul de stocare.

În acest articol am adunat cele mai bune SSD-uri pentru PlayStation 5, atât ca performanță, spațiu de stocare, cât și ca preț. Având în vedere că aproape orice unitate SSD nouă pe care o cumpărați pentru computerul desktop poate fi folosită și pe PS5, puteți găsi, de asemenea, multe dintre aceleași alegeri în lista noastră cu cele mai bune SSD-uri pentru computere desktop.

Corsair MP600 Pro LPX

PS5 SSD Corsair MP600 PRO LPX PlayStation 5

Corsair MP600 Pro LPX este un SSD PCIe Gen4 NVMe, oferind performanțe excepționale și capacități de stocare de până la 2 TB. Acest SSD vine cu o viteză impresionantă de citire de 7.100 MB/s și o viteză de scriere de 6.800 MB/s, fiind unul dintre cele mai rapide unități disponibile.

Ceea ce face Corsair MP600 Pro LPX și mai bun este faptul că vine cu un radiator de dimensiuni generoase preinstalat. Astfel, unitatea este pur și simplu introdusă în slotul M.2 al consolei și este protejată termic din start.

Cumpără de pe PCgarage: SSD Seria MP600 PRO

Samsung 980 Pro

Samunsg 980 Pro SSD PS5

Samsung 980 Pro este un SSD NVMe de înaltă performanță, cu viteze de transfer impresionante și capacități generoase de stocare. Acesta vine în variante de 500 GB, 1 TB și 2 TB și oferă performanțe excelente în jocuri, asigurând încărcări rapide și timpi de încărcare mai mici. Cu tehnologia sa avansată, Samsung 980 Pro este o alegere ideală pentru jucătorii care caută o experiență de joc fără întreruperi.

Cumpără de pe PCgarage: SSD Samsung Seria 980 PRO

WD Black SN850X

WD Black SN850X este un alt SSD NVMe de înaltă performanță, care se bucură de recunoaștere în rândul jucătorilor. Cu capacități de stocare de până la 2 TB și viteze de transfer rapide, acest SSD asigură un timp de încărcare redus și un gameplay fluid. WD_Black SN850X este la fel de bun ca și unitatea noastră preferată, Corsair MP600 Pro LPX. De fapt, are viteze secvențiale de citire ușor mai rapide de 7.300 MB/s, astfel că reprezintă o alegere foarte inspirată.

Cumpără de pe PCgarage: SSD Seria Black SN850X

Seagate FireCuda 530

SSD PS5 Fire Cuda 530

Seagate FireCuda 530 este un SSD PCIe Gen4 NVMe care oferă viteze incredibile și performanțe excelente în jocuri. Disponibil în variante de 500 GB, 1 TB și 2 TB, acest SSD asigură încărcări rapide și transferuri de date eficiente. Cu compatibilitatea sa pentru PlayStation 5, Seagate FireCuda 530 reprezintă o alegere populară pentru jucătorii care doresc să-și extindă spațiul de stocare.

Cumpără de pe PCgarage: SSD Seagate

Crucial P5 Plus

SSD PS5 Crucial P5 Plus

Crucial P5 Plus este un alt SSD NVMe de înaltă performanță, care oferă viteze de transfer ultrasquick și timpi de încărcare redusă. Disponibil în variante de 500 GB, 1 TB și 2 TB, acest SSD este compatibil cu PlayStation 5 și oferă un raport preț-performanță excelent. Cu o construcție solidă și o fiabilitate ridicată, Crucial P5 Plus este o alegere populară pentru jucătorii care caută un SSD de calitate.

Cumpără de pe PCgarage: SSD Seria P5 Plus

Cu un SSD din lista de mai sus, îți poți extinde spațiul de stocare și poți profita la maximum de experiența de joc. Samsung 980 Pro, WD Black SN850, Seagate FireCuda 530 și Crucial P5 Plus sunt printre cele mai bune opțiuni disponibile pe piață.

Rețineți că, înainte de a achiziționa un SSD pentru PlayStation 5, asigurați-vă că verificați cerințele exacte de compatibilitate și că urmați instrucțiunile producătorului pentru instalare și configurare.

Alex

Am explorat o varietate de genuri și am descoperit jocuri care m-au captivat cu poveștile lor complexe și personajele memorabile. Am decis să împărtășesc această pasiune cu alți entuziaști aici pe blog, unde scriu recenzii, știri, sfaturi și ghiduri pentru a-i ajuta pe cititori să se bucure la maximum de experiența lor de joc.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button