Web Analytics
Jocuri VideoStiri

Counter-Strike 2 – Data De Lansare, Harti Noi, Actualizari, Pret

Află care este data de lansare a lui Counter-Strike 2

Valve a confirmat că perioada de lansare a lui Counter-Strike 2 este setată pentru vara 2023. Jocul este menit să înlocuiască Counter-Strike: Global Offensive, care a fost lansat în 2012 și rămâne unul dintre cele mai populare jocuri pe platforma Steam.

Compania nu a confirmat încă dacă există planuri pentru o versiune Counter Strike PS5 sau Xbox Series X alături de lansarea confirmată pentru PC, deși CSGO a avut o lansare limitată pe PS3 și Xbox 360 – așa că păstrați degetele încrucișate!

Counter-Strike 2 este încă în faza de testare înainte de lansarea oficială. Chiar și în această fază, Valve a împărtășit o mulțime de detalii despre joc și despre ce se schimbă pe câmpul de luptă.

Joc Counter-Strike 2

Așteptați-vă ca multe dintre hărțile dvs. preferate să fie modificate, deoarece Valve spune că aceste modificări pot fi împărțite în una dintre cele trei categorii atunci când jocul trece la motorul Source 2.

Hărțile Touchstone vor rămâne practic identice cu cele din CS:GO și singura schimbare reală aici va fi aplicarea unei noi tehnologii de iluminare.

Counter-Strike este sinonim cu Dust II, deoarece cele două sunt inseparabile. Dust II este de obicei prima hartă care vine în minte atunci când jucătorii se gândesc la Counter-Strike și este o parte importantă a celei mai recente versiuni a jocului.

Ca hartă Touchstone, cele mai importante actualizări ale Dust II se referă la iluminare, restul hărții rămânând neschimbat.

Hărțile revizuite sunt niveluri noi care au fost reconstruite în întregime de la zero în Source 2 și au aplicate toate actualizările vizuale ale motorului grafic Source 2.

Harti Counter-Strike 2

Cât costa Counter-Strike 2?

Counter-Strike 2 va fi un joc free-to-play. Jocul se va lansa ca o actualizare gratuită la Counter-Strike: Global Offensive. CSGO s-a lansat inițial ca un joc premium, totuși Valve și-a făcut tranziția shooter-ului la un model free-to-play în 2018 și, odată cu acesta, s-a concentrat mai mult pe articolele de cosmetizare din joc.

Alex

Am explorat o varietate de genuri și am descoperit jocuri care m-au captivat cu poveștile lor complexe și personajele memorabile. Am decis să împărtășesc această pasiune cu alți entuziaști aici pe blog, unde scriu recenzii, știri, sfaturi și ghiduri pentru a-i ajuta pe cititori să se bucure la maximum de experiența lor de joc.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button